Äntligen Fredag =)

Så jag har längtat till den här helgen och ÄNTLIGEN är det här =)

Idag ska vi åka till Grön vik och mysa. Sitter och väntar på att Ida och Micke ska hämta upp mig sen blir det Max och sen far vi vidare till Sparre för att hämta dom andra och sen åker vi till Grön vik. Marissa och grabbarna kommer senare eftersom dom inte slutar förens vid tre typ så nu åker vi tjejer och Micke ut tidigare och åker och handlar och värmer upp huset! Carro hänger inte med för hon ska jobba :( Men vi får ses på lördag =)
Det ska bli mysigt att vara där, tog med mig en vin flaska för det lär nog bli lite vin och spel ikväll och det är så skönt att det händer någon förutom att sitta här i Eskilstuna och ruttna!
Imorn blir det firande utav Micke L som fyller. Då ska vi vara hemma hos Alex och festa och sen blir det utgång.Det ser jag verkligen fram emot =). Och sen kommermin syster på lördag också och ska låna lägenheten till på söndag!

Jag hoppas verkligen att det blir en lyckad helg.
Nu måste jag kila
HAJK

092801

Mitt huvud vill inte som jag vill! Har haft skit ont ända sen jag kom hem! Och jag lyckades försova mig imorse också det var ju lyckat!
Det är redan onsdag idag men jag vill faktist att det ska vara helg nu, för då jävlar händer det grejer både fredag och lördag. så imorn blir det att åka till systemet och handla på sig till helgen!
På fredag sticker vi till någonstans som jag inte kommer ihåg vad det heter nu men iaf sen ska vi vara där till lördag. På lördag så ska vi fira Micke som fyller och sen ut på krogen! Ska bli en riktig dunder kväll för min del har jag bestämt! Så det ser jag fram imot!

Hoppas ditt kaffe smakar bra, Du får ringa idag om du vill! =)
Nu blir det sängen HAJK


260109

Som sagt så var helgen lite halv jobbig med mycket jobb och flytt men det var kul att det hände lite annat förutom festande! Men nu är jag så jävla sugen på att festa och jag längtar så OTROLIGT mycket till helgen då vi ska fira Micke och Marissa och Carro kommer, då ska jag verkligen ge gärnet till TUSEN!
Inatt var det hemskt jag kunde verkligen inte sova det gick bara inte! Jag log och blunda och blunda timme efter timme men jag somnade aldrig! Men ikväll så känner jag mig faktist ganska trött så jag hoppas att jag kan somna ordentligt ikväll!
Imorn så ska jag se om jag hinner luncha med mammuten beror helt på hur lång lunch rast jag har! men jag hoppas att jag kommer hinna för då blir det tapas och det skulle inte sitta helt fel faktist! sen ska jag hämta ut mit id kort på banken också! Så jävla skönt att jag har fixat det!
Och på onsdag blir det att tvätta så mycket som det bara går! Trist men ett måste! Och i helgen så kommer ju mongosarna och min lilla syster och frankie som ska övernatta här lör till sön för att sis ska och fixa håret tidigt på sön morgon! Stackars dom säger jag bara på natten när vi kommer komma hem fulla och glada! Men vi får väl se kanske hamnar någon annan stans det vet man aldrig! Kvällen leder mig jag leder inte kvällen!

Nu ska jag krypa ner i soffan och glo på tv och hoppas på att jag blir så trött så trött så att jag måste lägga mig snart!

HAJK

Helgen

Helgen har bestått utav flytt,jobb,flytt,jobb,flytt, och åter jobb. Har vart en tuff helg men rolig och givande!

Hade Carro och Marisa här idag så det blev massa skratt och flams så det var ett bra avslut på den här helgen!

Imorn ska jag upp tidigt och iväg på den där skiten, vet inte riktigt vad jag ska göra där men det visar sig.Lika bra att ta med sig block och penna så man kan anteckna!

Längtar som tusan till nästa helg för då blir det fest syster och åter fest!

ISPRINSESSAN =)

Vissa har det bra

Visst är det skönt att ha någon man kan lite på?
Någon man kan prata med om precis vad som hellst?
Om man är arg ledsen besviken sårad eller glad så kan man prata med den personen och den lyssnar och säger sina åsikter tillbaka!
Jag trodde jag var en sån och jag trodde att jag iaf försökte lyssna så gott jag kunde, Men tydligen inte.och det gör mig lite förvirrad! Efter så lång tid så kommer det ut nu.
Men jag vet att jag har flera kvar och jag ska fortsätta försöka så jävla gott jag kan!

dfsb

Friday I´m In Love

Or Not! Ska nämligen jobba hela helgen på Harry´s! Först skulle jag bara jobba idag men sen blev jag tillfrågad att jobba i garderoben imorn med min kusin så då tackade jag ja till det! Kände som att jag inte hade så mycket val faktist!

Igår var jag på mötet och det gick bra, nu ska jag bara vänta tio arbetsdagar för att se om allt gick igenom. Men det är bara att hålla tummarna och hoppas på att det gör det! För det skulle vara underbart!

Imorse så fick jag meddelande om att man är välkommen att hjälpa till hos pappa och Pia att flytta! Hade helt ställt in mig på att det var nästa helg men hade visst fel! Så jag tänkte äta lite nu vid lunch och sen måste jag nog sova middag så jag orkar ikväll/natt till att jobbat! Och sen traskar jag nog över dit och ser vad som ska göras!

HAJK =)


Torsdag

Vaknade tolv idag igen ÅNGEST!! Jag måste lägga mig tidigt idag eller iaf sätta klockan imorn så jag går upp tidigt för jag vill verkligen inte sova så länge, Jag har gjort det i tre dagar nu och nu får det vara nog!

Idag ska jag ner på möte kl tre och se vad dom säger och hur man kan göra! Hoppas på något possetivt!

Ska snart laga iordning lite fukost och sen hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Tänkte städa och få ordning så mycket som möjligt här hemma så det blir fint och rent!
Nu måste jag sätta igång
Hajk

Givande dag

Idag har jag gjort massa nytta (kanske inte nytta för just dig, men för mig) Var på stan och fixade med alla papper och inskrivningar ska även ner imorn och ett möte, så får väl se vart det leder! Hoppas iaf på på något possetivt!

I helgen så ska jag jobba på fredag och sen på lördagen har jag inte riktigt bestämt mig än vad som händer. Får nog ta och fundera ett tag till! Om mötet går som planerat imorn så ser det iaf bättre ut än nu och då kanske jag tar mig ut på lite party på lördagen! Men det visar sig!

Kom nyss hem från min kusin, tog en promenad dit vid tio för att umgås lite och kolla igenom lite kläder som hon hade. Fick med mig några snygga tröjor med mig hem och mer än hälften utav dom jag tog hade hon aldrig använt så knäpp som hon är! Men hon är lite sån. Hon köper på sig massor med kläder för massor med pengar varje månad och sen så tycker hon att det kanske inte var så snyggt ändå och bara lägger bort det och sen håller hon på sådär så efter ett år så har hon flera säckar med kläder.Så idag passade hon på att rensa! Hon hade även fem olika snygga klockor som hon tänkte slänga så tog en utav dom. ärinte så förtjust i klockor på samma sätt som hon men det kan väl vara kul att ha någon gång!

Nä nu är kl snart två och jag måste nog gå och lägga mig
Natttiiii

Den bästa av dom bästaste
gf

Sämst dag

Den här dagen har i stort sett gått åt helvete. Måste verkligen få ordning på den här skiten innan jag blir galen! Men det är ju helt meningslöst att gå in på ams för dom har ju verkligen ingenting och alla jobb som låter intressant har jag redan sökt och sen har det inte kommit in några nya! Så pissigt! Ska ni och söka det där jävla stödet imorn får man väl se om man kan få ut lite utav dom men det känns ju inte ett dugg kul men det känns som att det är de enda jag kan göra just nu och ligga i med att söka jobb så fort det kommer in nya! Faaan va tråkigt det är!
Sanna hörde iaf av sig idag och sa att jag kommer få jobba typ varje helg på Harrys i feb och det är ju skit bra och jag ska se om jag kan få tider  på vardagarna också så jag verkligen kan jobba arslet av mig, men problemet är ju att jag behöver pengar nu,nu,nu! inte om någon månad!  Men bättre än inget iaf!

Nu har jag precis duschat och innan det så lagade jag mat och spaghetti och köttfärssås special, så jääävla gott!
Linda ringde nyss och hon kanske ville gå en promenad senare och det vore ju kul då kanske vi kan hämta min cykel som jag söp bort i helgen!

Idag har det verkligen tagit emot, har vart nära tårar efter alla jävla samtal och negativt! Men nu ska det bli förbättring och det är fan fort för jag orkar inte med fler sånna här dagar!


v


Laktos

Jag är knäpp!
Jag har ätit upp en hel förpackning med creme cheese med vitlök och ört smak idag, jag blev beroende redan första tuggan så hela den bara försvann idag! och med tanke på att jag är laktosalergiker så har jag fått jäääätteee ont i magen nu!

Inte bra! Smart Issa!


Film måndag

som sagt så var helgen väldigt rolig! Och det är redan Måndag men snart helg igen och röj! Som det ser ut nu så är det Fest tre helger framöver och som det ser ut nu så kommer jag medverka i alla! Det ska bli skit kul!
Idag så har jag inte gjort så mycket, laddade hem mamma mia filmen nu på kväll så kollade på den och sen nu kl nio så började det en filmpå fyran smekmånaden, så just nu sitter jag och kollar på den! Det är ganska rolig verkar det som så jag kommer nog kolla klart och sen lägga mig och sova!

Imorn så måste jag nog ner på stan och göra lite ärende, får väl se om man kommer ner överhuvudtagen, Marissa skulle kanske komma förbi efter jobbet också! Hoppas det blir så var längesen vi sågs! vill även träffa Carro men henne får jag se i helgen =) det ska blir roligt!
bf


Lördagen

Tillbringades hemma hos Sara för att fira Linda, det var riktigt kul! Den kom lagom med folk och inte vilka som helst. Utan vi tre var själva tjejer med Ca 8 snygga och trevliga killar! Vi var i himmelriket och vi hade jävligt kul, Sen bar det av till Harrys var ju som sagt inte lika kul där då man tappar bort hälften. Men det var en trevlig kväll.

Söndagen var pina till en börjarn, efter att jag allt hade tagit mig hem på natten så var det bara att ställa klockan på tio för att ta sig sen till stan och möta upp pappa och josse och sen åka till stallet och rida! Vi var ute och red i ca två timmar, fy fan va skönt och kul det va! Det var så kul att jag glömde bort och äckligt bakis jag va! Sen åkte vi hem och hade köpt med oss pizza, det satt fint och sen ta en tupplur på soffan! Det var en skön söndag helt enkelt!

Idag blir det plugga söka jobb och städa
bfssdbvgd

Shiiiit

Jaha ja det var ju jävligt trevligt igår med Frida. Vi satt först här och kollade på lets Dance och sen så blev vi överbjudna till A för snack och trevligheter. Galen katt! Sen runt tre fick vi för oss att gå hem till mig och knöla ner oss i sängen och kolla på film. Hahahah det var kul! Kan inte skriva så mycket mer men det var en helt galen natt iaf gick och la mig sex imorse så är ganska seg. Men det var roligt, det är kul när det händer lit roliga saker!

Ikväll blir det födelsedagsfirande av Linda F, det ska bli jävligt roligt, dels för lite party och sen för att träffa dom igen för det var verkligen längesen! Sen får vi väl se vart vi går och vad som händer! Jag hoppas iaf på en rolig och givande kväll! Tänkte ta och vila lite så jag orkar också!

Nu blir det tv hej


Godis sugna

Jaaa nu sitter jag och frida här och vi är så jävla sugna på något att knapra på! Men den enda som är öppet är shell och då måste vi ta och ända dit i den här kylan och det är ju så jävla sviiinigt kallt ute! Så vi sitter och har beslutsångest över om det är värt att gå dit för att få i oss något gott att äta. Faaan beslutsångest!

Får se vad man kan komma fram!


Kvällen

Idag körde vi väldigt mycket. Först till Skogaholm och lämna nyckeln sen till Öb för att tvätta bilen efter det så åkte vi ner till stan för pappa skulle beställa mat och sen vidare ut till Tuna park. Kom hem för kanske en timme sen och det var riktigt kul att köra. Gick lite halv dant men det funkade! Nu sitter jag och väntar på Frida som ska komma måste bara få igång hjärnan lite känner mig jätte seg! Får väl se vart kvällen leder oss!

Det glädjer mig att du valt, hoppas det blir bättre för dig!

Näe nu måste jag göra mig iordning lite! Hajk


Fredag

Natten gick faktist ganska bra tillslut. Hostate inte alls lika mycket som jag brukade och somnade kanske efter en och en halv timme ist för efter tre timmar!
Ringa Grönan nyss och dom hade mycket att göra och hon skulle gå på lunch så hon hade inte tid att prata men skulle ringa upp senare. Väldigt trevlig person så man blev ju alldeles varm inombords! mohhahaha
Idag så ska jag traska hem till min far runt ett tiden för att sedan åka och övningsköra Woohoo. Ska åka och tvätta bilen och åka till systemet. Lite nervös är jag med tanke på att det var ett tag sen jag körde, men va faan jag kan väl inte vara helt blåst i huvudet så jag glömt bort allt. Näe det kan jag inte så det kommer nog gå bra! Det ska bli riktigt nice!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, pratades lite om att träffas några tjejer och ha en mys kväll,men vi får se hur det blir!
Nu måste jag ta och göra mig iordning för att åka ut och köra

Natten

Usch jag kan inte sova den där jävla hostan tar dööd på mig! Det är helt okey på dagarna då hostar jag knappt någonting men så fort jag går och lägger mig och ska sova då hostar jag tills jag spyr om och om igen! Sen tar det typ upp till tre timmar innan jag somnar! Och då har jag hostat mig till sömns typ! Guud jag vill bara att det ska gå över, jag kommer jubla högt den dan jag går och lägger mig och somnar direkt och inte har hostat! Tar hostmedesin varje dag också men det verkar ju inte hjälpa, slämlösandet har iaf hjälp och det är skönt! Och har fortfarande ont i halsen och det är ju helt knäppt, jag kan ju inte ha de hur länge som helst . Jag orkar verkligen inte, fan va trött jag är på det.
Imorn skulle jag vilja ta mig ner till stan efter att jag vart på skogaholm, men inte så kul att traska ner själv så får se hur det blir med den saken! Tänker iaf inte vara hemma hela dan imorn för det var jag hela dan idag och det räcker gott och väl! Jag har myror i benen!  ska försöka komma igång med lite träning nu också det vore skönt! Jag skulle verkligen behöva träna upp min rygg. Får ta och fixa det!

Näe om man ska ta och göra ett försök till att lägga sig och somna någon gån, så inte är allt för trött imorn och kanske får lite gjort!

Nattttiii

Jag Glömmer Aldrig

Att du gjorde som du gjorde! Vi fanns, vi stöttade, vi tröstade, du tog imot och stack. Du vände ryggen till och ignorerade allt. Alla ord alla handlingar vi gjort försvann för dig. Dom for iväg med vinden lika fort som vi gjorde dom. Jag kommer aldrig att glömma att det blev som det blev! Nu orkar jag inte bry mig längre men jag kommer fortfarande finnas för dig. Men värdesätter du den andra personen mer än vad du gör med mig eller tycker att den behandlar dig bättre för att den personen är på din sida, då kan jag tyvär inte lova att jag kommer stanna för dig! För då har det gått förlångt. Och då orkar jag inte anstränga mig mer med att låtsas om som att allt är bra. Då släpper det! Jag älskar dig och kommer alltid att göra det, men ibland tar orken slut och lusten. Men jag står fortfarande kvar och ska hålla ut. Enbart för din skull!

Fullt upp

Nu har jag städat och donat jätte mycket och det känns så skönt! Men nu värker ryggen så var tvungen att ta en liten paus! Har damsugit och skurat hela lght precis och det är så skönt när det är så rent och luktar gott! Nu ska det bara torka lite så ska jag ställa allt iordning och fortsätta plocka och ha mig!

Har sökt fyra jobb idag också, känns skönt.Men sen får man se vad som händer. Ska kolla varje dag och finns det något intressant så ska jag skicka in på en gång! Jag ska ligga i som bara den nu! Och sen har jag försökr att ringa Gröna lund men inget svar höll på att bli tokig! För pröva imorn igen. Och imorn blir det även skoga holm och att träffa Fia om hon inte ska jobba. Har även hunnit med att plugga MASSOR och lagat jätte god mat.
Fan vilken givande dag, det känns skönt även fast man är arbetslös. Nu tänkte jag fortsätta med min städning och sen sätta mig att plugga igen och kanske får lite mer gjort!

Tack och hej

Dagens

Idag så ska jag:


*Stor städa (damsuga, skura, rensa,sortera, gå upp med saker på vinden)
*Ringa Gröna lund
*Gå till Skogaholm (kan även göra det imorn)
*Laga mat ( kanske spaghetti och köttfärssås special)
*Plugga


Heeeej Igen =)

Nu har jag bytt tillbaka till den här bloggen igen och jag tror faktist att jag kommer stanna den här gången =)

Idag så har jag vart  på stan med Ida och Linda, det var skit kul att få träffa er och umgås med er! Sånt måste göras ofta för att må bra! Det var jätte trevligt!
Det går dock inte så bra med jobb, kunde inte komma tillbaka till Coop för att dom skulle dra ner på tiderna på den personalen dom redan har! Så det var lite trist, mitt enda hopp just nu är Harrys! Så nu jävlar så ska jag ligga i med att söka jobb! För jag vill verkligen inte behöva säga upp lägenheten och flytta hem, det är min värsta mardröm just nu!

Imorn så blir det STOR städning och MASSA jobb sökande, sen ska jag förbi Skogaholm och lämna tillbaka nycklarna också med tanke på att jag inte hunnit gjort det än!

Hoppas ni tycker den här är bättre, för det tror jag att jag tycker!

Tjjhiiing


Dagens måndag

Nu har jag nästan precis kommit hem från stan, eller ja det var kanske en timme sen! Vi gick och kikade och vi handlade lite julklappar! Ville hitta något att ha på mig på julafton,födelsedag och nyår men hittade inget! Så trist! Får välgåi din gamla vanliga kläderna!

Sen jag kom hem så har jag slagit in julklapparna, damsugit, plockat undan lite och dragit fram soffan så vi kan få tag på den lätt och bära ut den! För idag ska den till tippen och sen in med den nya sköna soffan! Så just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma med skåpbilen! För hoppningvis så hinner vi åka och stor handla idag också för det är något som jag verkligen vill!

Kommer mer imorn hejs


RSS 2.0