Helgen

Och som vanligt så jobbar jag =). Igår så umgicks jag med Morris ett tag på dagen och när hon hade åkte hem så gick jag över till pappa. Vi tog en liten promenad, förbi statt för att kolla och sen så gick vi hem och lagade mat tillsammans. Och riktigt gott blev det! Sen lyssnade vi lite på musik och satt och pratade och senare lets Dance.
Sen bar det av till Harry`s för lite jobb. Kändes lite jobbigt först med tanke på allting men det släppte ganska fort. Det kom ganska mycket folk och alla var fulla och glada. Får hoppas på en lika bra lördagkväll.
Idag så satte jag klockan på elva för att traska ner till Harry`s och möta upp alla andra för att sedan gå till det där som jag aldrig kommer ihåg vad det heter. Men det dom hade för statt idag iaf! Så vi var där och lyssnade med alla andra eskilstuna bor. Sen gick vi och käka lunch tillsammans för att sedan avsluta med gott kaffe på Harry`s och massa skit snack. Det var jätte trevligt. Sen kom min lilla syster och vi cyklade hem till mig och jag brände ut några filmer till henne. Då blev hon glad! Sen var det bara att försöka somna ett litet tag och sen upp och göra sig iordning. Och nu sitter jag mest bara och väntar på att tiden ska gå så jag kan cykla ner någon gång.
Nu ska jag kolla på tv ett tag och sen trampa ner.

Hoppas ni får en lika trevlig lördagkväll som mig =)


Stads tripp

Traskade ner til stan med Morris ungefär vid ett tiden och har kommit hem nu, Vi gjorde inte så speciellt mycket vi var och käkade fixade lite grejer och kolla på statt hur det såg ut. Och runt halv sex tiden så höll brandmännen fortfarande på och det ryckte fortfarande ifår huset helt sjukt och länge det kan ta innan dom har kunnat släckt ner allt. Sen vid halv sex så drog jag och käkade med mamma och morris åkte till Jenny och käkade och nu svarar hon inte på telefonen, tyckte att hon borde ha kommer runt den här tiden men det skulle väl inte förvåna mig om hon har somnat där borta och kommer sova bort hela kvällen! Vore ju iaf tacksamt att skicka ett mess och säga att jag lägger mig och vilar ett tag men kommer ungefär runt den här tiden så man visste på ett ungefär men nää! Så nu ska jag väl sitta här och vänta och jag som vill börja dricka och göra mig iordning men det kan jag ju inte heller göra för all alkohol ligger i morris bil! hmm!!

Näe nu tänkte jag väl lägga mig på soffan och kolla på tv och kanske somna till lite! Vem faan vet

Då var det dags igen

Ännu en brand, Statt har brunnit i morse så den är ganska nerbrunnet kul.
Det är ju gelt sjukt att trr dagar innan dom ska ha sin stora julgala så blir det vattenläcka i stort sett hela byggnaden och nu har dom hållt på och renoverat det fram till nu och skulle öppna igen i helgen då brinner det ner. Jag talar bara för mig själv men jag är nästan säker på att den är anlagd och det går mycket rykten omkring vilka det kan vara. Jag vet inte om jag ska tro på det eller vad fan jag ska göra. Det är en riktig jävla skit stad vi bor i igentligen!
Nu ska jag ta och göra mig iordning för snart kommer knorris och då ska vi ta en tripp ner till stan! Ska göra några ärende och även kolla på hur statt ser ut!

uttråkad

Så jag tänkte anta utmaningen som Morris  tyckte att alla läsare skulle göra så fine.

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!



1. Vad heter du?: Isabella

2. Ett ord på fyra bokstäver: Inga

3. Flicknamn: Issa (Det finaste haha)

4. Pojknamn: Ingvar

5. Yrke: Ingenjör

6. Färg: Isvit hahahah

7. Klädesplagg: Innerjacka

8. Mat: Isterband

9. Sak i badrummet: ingångsrakhyvlar mohahahah

10. Plats/stad: Island

11. En orsak att vara sen: Ingen

12. Något man skriker: Inget

13. Film: Island

14. Något man dricker: Iste

15. Band: Iron maiden

16. Djur: Igelkott

17. Gatunamn: isgatan

18. Bil: Isabo (mitt egna bilmärke)

19. Sång: Ingen vet, det jag vet en hemligen nananalallalaal

20. Aktivitet med mer än en deltagare: is hockey

Pain in the ass vad svårt det här var haha jag utmanar alla =)

Fettis-Dagen

Fettis dagen jaa vad gör man då? Förmodligen moffar i sig massa semlor och är en fettis! Som tur vad så är inte jag sån för semlor är inte riktigt min grej, har aldrig riktigt tyckt om det! Jag tar då en stor kopp med varm choklad idag ist =)
Idag har inte gjort mycket jag har mest degat och lagat mat. Har precis kommit ut efter en lång och varm dusch som var riktigt skönt. Och nu sitter jag här i morronrocken med min stora kopp med varm choklad som smakar smaskens och har 2½ men på tv! Härlig fettis dag!
Nu ska jag fortsätta mitt tv kollande och choklad drickandet.

Ett stort tack

Till Ida som fixade min blogg =)
fdds


Tisdagen är snart förbi

Sov riktigt länge idag men samtidigt så var jag vaken ganska länge igår också så jag tycker faktist att det har jämnat ut sig!
Idag ska jag bara vara hemma, plocka lite och kanske rensa ut garderoben och se vad man kan hitta för skit där inne. Laga lite mat men jag vet inte riktigt vad jag ska laga. Funderar på om man jag ska äta lövbiff. Vet inte riktigt vad jag ska ha till! Kan man ha ris till lövbiff??! Jag har ingen aning om det passar ihop haha.
Imorn så kommer Morrisknorrisporris hit och ska umgås med mig! Och vi ska gå ut wooho. Jag kände verkligen att jag vill komma ut och eftersom jag jobbar varje helg så får vi lov att gå ut på en onsdag, men va faan det funkar väl det med =) 
Blir inget långt inlägg idag för jag har ingen aning om vad jag ska skriva.

Längtar fruktansvärt mycket till sommaren! =)

fbn


Pulka åkning is the shiit

Nu har jag åkt pulka ( soppsäck,bobb,och något annat jävla skit) i två dagar i rad. AJ min stjärt och rygg.
Det har vart lika kul varje gång och det går så jääävvvlllaaa fort men det gör riktigt ont ibland. Men som sagt det är as kul! Igår
Idag så traskade jag ner till stan och mötte upp kusin Sanna och sprang omkring en sväng på stan. Sanna handla lite bebis kläder till hennes kompis som precis har fått en dotter. Sen så gick vi hem till henne och packade på oss kläder och förberedde oss inför pulka åkningen! Sen for vi omkring i backen, riktigt jävla jobbigt att gå upp och fort som faan gick det ner! Ibland kändes lite meningslöst att anstränga sig för att gå upp för backen och sen tar det två sekunder att komma ner. Men jag kämpa på och svettig blev man! Sen åkte vi hem igen och käkade lite "mellis" hahahaha jag höll på att dö av skratt när Sanna sa att vi skulle äta mellis, det var några år sen man hörde det! Men mellisen satt fint! Sen tog vi en promenad, gick till godisland för att tjocka till oss lite. behövdes verkligen efter att vi hade sprungit av oss i backen hahaha. Sen tog jag mitt pick och pack och traskade hem. La mig och kollade på tv och gottade mig!
Sen fick jag ett litet ryck till att värma upp lite inför den 20 då vi ska gå och lyssna på dia psalma på Raw. Så nu har jag suttit och lyssnat på dom i flera timmar! Och jag längtar bara ännu mera till den 20. Jag tror det kommer bli riktigt nice då faktist! Massa folk och massa dricka, det kommer bli en dunder kväll att se fram imot. lite tråkigt dock när den är över men men hahahaah

Nattiiii
Hajk

Pulka åkning

Nu har jag precis kommit hem från vilsta backen! Var och åkte pulka eller ja jag ska nog säga soppsäck det var skit kul faktist! Var där med min kusin och två jobbar kompisar. Var där i en och en halv timme och det var riktigt skönt med lite frisk luft.
Men nu är jag lite frussen så jag tänkte nog bädda ner mig i sängen och kolla på Beck och värma upp mig lite, och vem vet senare så kanske jag tar till mig lite mod och vilja och får sällskap senare.

Adjööööö

ohiohu


Söndag och mår prima

Som sagt så mår jag riktigt bra idag. Känns inte ens som om att jag varit sjuk överhuvudtaget.
Så idag så har jag passat på att städa, det var lite rörigt här hemma. Men nu är det fint igen! Det snöar som bara den ute, helt sjukt! Jag som vill att det ska bli vår någon gång, jag vill inte ha den här snön mera!
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske bli att laga lite mat och kolla på film senare. Bara koppla av en söndag.

Imorn ska jag förmodligen till komvux och se om jag kan prata med en syo och se om man kan börja plugga.


Jag trode jag hade klarat mig men det gjorde jag inte..

Igår eftermiddag så kom jag hem från Ida och Micke, duschade och gjorde mig iordning för jobbet, drog sit en timme tidigare för att äta lite också innan jag började! Det var en fruktansvärt lugn kväll på Harrys, skönt men uttråkande.
Kom hem runt tre tiden mådde bra och gick och la mig, och efter ca fem minuter fick jag ett meddelande utav Ida att hon hade blivit sjuk, och jag skev tillbaka att jag klarade mig, Somnar ganska fort och vaknar två timmar senare utav att jag måste kräkas.Gjorde det två gånger i morse sen har jag bara sovit i stort sett hela dagen. Och det har inte kommit upp något mer heller. Jätte skönt, och jag hoppas att jag är helt frisk imorn. Tog tempen nu på kvällen och den hade sjunkigt till 37,4 skit skönt!
Ikväll ska jag bara ligga och kolla på film och sova så att jag mår bra imorn, sen hoppas på att det inte kommer upp något mer!

Hajk


Sjukling

Är hemma hos Ida och Micke nu, det har vart trevligt! Men lilla Hampus har ju vart sjuk så han har mest varit trött och hängig men han är gosig ändå! Vi trodde först att det var magsjuka men sen så började han då utslag och det verkade lite konstigt! Så Ida ringde till dagis och frågade om det går magsjuka på dagis men dom sa att det inte gjorde det utan att det går schalakanfeber (ursäkta stavningen). Så vi kollade på internet efter det och läste på alla symptomer och nästan alla stämde in på lilla Hampus. Feber illamående kräkits och utslag. Så förmodligen är det de han har! Dom ska in och kolla han nu på eftermiddagen så en doktor får undersöka han, så att man kan få ett riktigt svar på vad det är! Men jag känner mig iaf lite lättad att det inte verkar som att han är magsjuk för då finns det ingen stor risk för att jag har blivit smittad. Och det känns jävligt skönt!
Så dom tre dagarna jag har vart här så har vi mest tagit det lugnt, igår så låg vi och kollade Tusenbröder i stort sett hela dagen och bara låg och myste. Jätte skönt! Och idag har vi inte gjort så mycket heller, Ida har ringt runt till sjukvårdsrådgivningen och vårdcentralen och jag har mest bara gosat med Hampus och tyckt synd om honom.

Ikväll blir det jobba likaså imorn, ska försöka vila lite sen när jag kommit hem så jag är pigg och glad ikväll.
Och på söndag blir det barnkalas på leklandet för min lilla kusin Felix.

..

Kattvaktstiden är över!

Så nu sitter jag här sista dagen som jag ska vara kattvakt! Allt har gått jätte bra katten mår BRA. Han har för det mesta sovit hela tiden och velat vara ute få gånger! Men idag var han ute i nästan en timme så nu eftersom jag åker ikväll så får han vara inne ända tills imorn på dan då mamma och josse kommer hem! Jag har gett han tillräckligt med mat så jag hoppas han klarar sig!

Idag ska jag åka till Ida och Micke och chansa på att jag inte blir magsjuk, för Ida ringde nyss och sa att Hampus hade kräkits! Men jag chansar. Vore ju inte kul om man fick det men jag ska verkligen inte vara i närheten utav han och inte sova i samma rum heller som jag brukar! Och använda handdecifektion så mycket som möjligt så borde jag faan klara mig tycker jag! För jag hade verkligen ställt in mig på att vara där till på fredag så blev lite ledsen när hon sa att han hade kräkits,men men! Tycker faktist synd om lilla Hampedampe! Men det ska bli kul att få umgås med Ida igen, det var ju liksom förra veckan vi umgicks sist och det är VÄÄÄLLDIGT lång tid. hahahah.

Har precis diskat det sista och plockat ihop mina grejer så nu är jag redo för att åka. Bara att vänta in Ida som kommer från jobbet!
Hajk

hmm??!!!

Har verkligen beslutsångest! Hjälp?!

hmm??!!!

Har verkligen beslutsångest! Hjälp?!

Kattvakt

Sitter nu hemma hos mamma och kollar på tv med datan i knät! Kom hit vid tolv idag och ska vara kattvakt till på onsdag! Lite halvtråkigt har jag redan fått, Har städat en massa här. och tvättat några maskiner med tvätt! Duktig och snäll är jag! ska ta och laga lite mat senare men det inte riktigt vad det blir. såg att det fanns våffelmix så ska nog blanda iordning lite sånt och göra några våfflor för det är ju så jävla gott.
Har tänkt att göra lite kaffe men jag vete faan hur man gör, dom har någon jävla perkulator eller vad faan det heter och jag har aldrig ens vart i närheten av någon sådan! Så jag vetefaan hur jag ska få något kaffe, får väl ta och ringa och fråga hur man gör!
I helgen hände det inte så mycket jag jobbade både fre och lör, jävligt kul och skönt!
Nu ska jag fortsätta mitt tv kollande!

Städa/tvätta/jobba = Fredag

Och inte vilken fredag som helst utan det är fredag den 13 Scaaarryyy!

Idag så har det blivit en städ dag! Riktigt skönt faktist.Så nu är det rent och fint här. Har även tvättat fyra maskiner tvätt också så nu har jag rena kläder. Underbart!
Hade trevliga dar ho Ida och Micke, spelade wii och umgicks! Måste ske snart igen.

Just nu sitter jag och väntar på mamma som är segast i världen, Har väntat i 45 min nu och hon har inte mobilen på så man kan inte höra av sig till henne eller. Typiskt! Då kanske det inte bli någon mat hos henne om hon inte kommer snart, så får jag ta och laga något själv för jag börjar jobba kl nio idag! så jag har inte all tid i världen.

HAJK


Ännu en underbar/hemsk arbetslös vecka

Ja nu sitter man här igen! Inga nya förändringar. Fortfarande lika arbetlös och värdelös. Den här veckan så har jag vart på arbetsförmedligenoch lämnat in lite papper. Sen har jag sorterat alla papper jag har hemma så jag har lite koll på dom. Och så har jag självklar sökt jobb! Men det går inge vidare bra. Hittar nästan ingenting här i eskilstuna men går man in på stockholm så finns det tusen jobb. Så självklart bli man sugen på att söka dit och det ska jag även göra. Som sagt bara för att man får jobb där så betyder inte det att man ska bo där hela livet. Utan jag kommer förmodligen ha kvar min lägenhet här i eskilstuna och åka till den så mycket jag kan. Och det vore ju faktist vara jävligt skönt att komma härifrån lite. Så jag ska nog skicka in lite cvn till storstaden.
Igår var jag på stan med Ida också det var kul och trevligt att få träffas igen och snacka massa skit!
Idag så ska jag åka ut till Ida Micke och Hampus. ska vara där till på fredag och det ska också bli jäkligt skönt för det så är tyst och lugnt där ute mitt i skogen. jaa förutom när Hampus är i farten då. Och dom har även köpt wii fit nu så gissa vad jag kommer göra när jag kommer! hahah.
I helgen blir det jobba på Harrys fredag och lördag. Ska bli kul att få göra något förutom att festa jag blir galen på bara ordet. Jag har verkligen tröttnat på det nu! Då är det så skönt att jag ska jobba nu tre helger i rad om inte mera så då kan jag inte göra det,och då sparar man även pengar! Så jävla skönt!

Näe nu ska jag ta och äta lite frukost eller det bir väl en frukost/lunch

HAJK

Helgen

Var rolig,trevllig,katastrof,jobbig. En hel sammanfattning om helgen!

Fredag: var Carro och Marissa här (som vanligt haha) började lite lugnt hemma hos mig, kanske lite för lugnt för det blev ganska segt! Sen körde vi ner till Harrys och där vet jag inte riktigt hur det var, jag hängde inte riktigt med i svängarna verkade det som.Det ända jag märkte var att det var bara massa idioter där. En kille skulle köpa upp hela stället för han tycket det var så dåligt där och det skulle ju säkert bli så betydligt mycket bättre om han ägde det. En annan jävla blatte som skulle börja käfta.Slampa till brud som drog upp tröjan och flächade pattarna rakt framför näsan på oss. Helt sjukt! En jävla mongo som förföljde mig HELA kvällen!! Vart jag än gick så var han alltid där! "Stick för i helvete!!! Vd har jag gjort dig?vad har jag gjort dig?" det var tamefan det enda den jäveln sa! En annan skulle få dåligt självförtoende om jag inte hängde med på efterfest! helvetes jävla idioter till folk som ska vara ute!
På hemvägen blev det iaf joggingtur, spionering och ett jävla halkande som vanligt! Sprang som en tok efter carro och sen låg jag helt plötsligt ute på vägen och det kändes faan som att jag bröt lårbenet och handen värkte som in åt helvete men det syndes ingenting. Sen satt jag och Carro och gömde oss i en trapp och spionerade det var faan as kul! Vi kände oss som riktigta spioner! Väl när vi hade kommit till porten så bestämde vi oss att gå till Staoil och käka. Det var faaan as långt dit! det kändes som att vi gick i flera timmar! Och klockan vart mycket när vi väl var där och det hade jag stor kolla på! eller hur Carrro? hahaha! Sen gick vi hem och la oss och sov.

Lördag: Var skiit seg, det kändes som .söndag hela dagen! Käkade mat med Carro och Morris sen drog jag hem till min Faster och Mats och vi drog sen hem till pappa och Pia. Drack lite och spelade spel, käkade pizza och hade det jätte trevligt. Hem och sova vid ett tiden.

Söndag: sov till halv tolv och skulle åka till landet halv ett för att fira Farmor! Så det vara bara att kuta upp och göra sig iordning. Fick jätte god soppa där, sen gick vi ut i snön och hade snöbollskrig i flera timmar. Snacka om att man var slut när man kom in sen! Så igår sov jag gott.

Måndag: Idag skulle jag göra massor men min mensvärk tog över all min energi och jag har verkligen skiit ont! Men imorn så ska jag gå ner. och då ska jag även träffa Ida och snacka skiit! Det ska bli kul!
Nu tänker jag sätta mig framför tven och dricka jätte gott kaffe!
HAJK


Fredag i like

Idag är det äntligen fredag, så jäävlaskönnt! Är kvar i Sparre men vi ska väl strax börja göra oss iordning och åka in till köping för systemet och sen vidare till E-tuna till my place!
Idag kommer CARRRROOOO WOOHOOO! Så ikväll blir det vi tre =) Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi ska iaf dricka och förmodligen gå ut! Hoppas det blir en bra kväll!
Imorn så ska jag inte göra ett skit bara ta det lugnt och njuta utav lördagen! förhoppningsvis så kommer min sis och franky på kvällen! Kommer och gör mig sällskap under lördags kvällen!  På söndag ska vi ut till landet hela släkten för att fira farmor som fyller år! Då blir det mat och prat där ute! Det här kommer nog bli en bra helg hoppas jag på =)

Nu ska jag ta och fortsätta!
HAJK

Varför ska allting vara så kompliserat?!

Nu tar livet imot riktigt jävla hårt. Är allt mitt fel? Och vad ska jag göra för att alltska falla på plats igen och bli bra?!

Jag vill spola fram tiden och hoppas på att det är bättre längre fram! För jag orkar inte med det här längre! Varje dag jag vaknar så möts jag utav bekynner, både det som ligger kvar sen förrut och nya saker som kommer upp!
Jag vill få ordning på allt nu och bara leva livet utan alla bekymmer och skit överallt!
Nu jävlar ska jag se framåt och ge gärnet på att lösa allting så jag slipper den här skiten! Jag ska ge 120% nu!
Helvete vad arg jag är på mig själv!


Det var ett jävla ramlande

Min kropp är bördbultat!
Fredags: Skulle dra ut två madrasser från ett rum till ett annat och det var jävligt tungt! Så jag stånkar och bökar med det där och Nunne står på andra sidan utav madrasserna och utan att jag vet om det så lyfter han upp dom och puttar på utan att jag är beredd så jag får madrasserna över mig och landar pladask på golvet med högra höften före. och det gjorde jävligt ont! Och samtidigt så lyckas jag dra ner Marissas byxor hahahahaha
Lördag: Är på fest hemma hos Alex och står och pratar med Carro  som sitter i sängen. Så jag ska sätta mig breve henne men det är bara det att sängen har tagit slut breve henne för hon sitter längst ut på kanten. Men jag såg inte det så jag sätter mig och faller pladask ner på golvet och landar med VÄNSTRA höften före! AS GARV och sen var det bara att ta sig upp igen! 
Söndag: har vart och borstat tänderna och ska gå och dra ner persiennerna (sorry om det är fel stavning) och jag kliver på ett litet hörn utav en filt som ligger på golvet  och det blir halt som faan och jag halkar omkull och faller rakt pladask på golvet med den vänstra höften före IGEN! Faaaan vad ont det gjorde och Marissa hon lägger sig dubbelvikt på golvet och as garvar! hahahaha
Det har vart en kul helg även fast det har gjort ont!

Ikväll/natt blir det att jobba på Nybron =) det ska bli skojjsigt!
Nu ska jag börja med maten,jag och Marissa ska äta lax romsås och potatis MUMS


Helgen!

Jaa nu har jag vart med Morris i hela fyra dagar! Gud jag har inga hjärnceller kvar för att jag skrattat så mycket! man kan fan inte ha roligare!
I fredags så var vi ju i Grön vik det var skit trevligt och mysigt! Sen kom vi hem vid typ tre på lördagen,åkte först till sparre sen etuna! började göra oss iordning och festa! Det var skiit kul!
Carro blev lite för full hos Alex så det blev ingen utgång för henne, vi skickade hem henne! Så jag och Morris traskade ut till Harrys! Proppat med folk så vi drog ganska snabbt så Carro missade iaf inget! Sen gick jag hem,fick sällis men fattade nada! Söndagen var en självklar och klockren bakisdag! Försov mig till min kusins kalas så när jag vaknade fick jag panik och slängde mig upp och klädde på mig kläderna och sprang iväg! Var inte fräch när jag kom fram och det såg dom flesta så fort jag klev innan för dörren! Sen traskade jag hem och Morris kom! Vi käkade kina och annat moff.Somnade ganska tidigt för att jag var så jävla trött!
Idag så sov vi ut och sen ner till banken för att hämta ut mitt id och sen åkte vi och handlade mat! Sen hem lagade snitzel och pommes Svin gott! Sen åkte vi hem till Annika och fikade för att fördröja tiden lite till kl nio när vi skulle gå på bio! Det fick bli I taket lyser stjärnorna eller vad faan den hette! Rolig och sorlig, den var jätte bra!
Och nu är vi hemma! Ska väl ligga här och slappa sen sova!

Du har jävligt fina ögon! vet du varför? för att jag tittar riktigt nära så ser jag min egen spegelbild!
Bästa raggningsrepliken!

RSS 2.0