29 Januari

Har precis klivit upp ur sängen. vaknade redan vid åtta när Rikard kom hem men låg kvar och pratade lite med han. Så nu sover han som en gris! Idag på förmedagen så har jag inte så mycket inplanerat! Ska väl ta och hoppa in duschen och göra mig iordning lite. Sen blir det att laga lite lunch och klockan ett har jag lektion! Efter det så ska ja hem och väcka hjärtat som sedan ska åka och hämta sin nya bil han har köpt! Och på vägen så skulle han även köpa med sig kina mat! Båda jobbar kväll, jag på O´learys 20:00 och han på Raw 22:00. så det blir att äta och ta en tupplur innan jobbet sen! Imorn så ska vi nog ta en liten sovmorgon och sen tänkte vi inviga bilen med att åka till Ikea och se om vi hittar någe kul! Jag har hittils bara kommit på en sak och det är doftljus. Älskar dom verkligen! Sen så ska vi nog kolla på några snygga lakan till dom nya sängarna! Sen är det jobb igen för bådas del! Söndag så ska vi enbart ta det lugnt och bara vara hemma! Känns som det kommer bli en bra helg! Ha det så bra!

28 Januari

sitter just nu och försöker plugga. Bråkar med en fruktansvärd mensvärk, en värkande rygg och en helt galen katt som vägrar låta mig vara. Har suttit i tre timmar nu men det känns som att jag inte kommer någon vart men tiden går skit fort. Det blir verkligen att sitta och plugga hela dagen idag, Not fun! Men har verkligen inte så mycket till val just nu! Försöker pigga upp mig med Kiviks färskpressad juice och choklad.Gott men vetefan om det hjälper. I helgen blir det självklart bara jobb och plugg på dagarna. Känns inte som en speciellt rolig helg. Längtar därimot till den 13 då tjejerna kommer hit och käkar och dricker lite! Det är väl dax att ta en kisspaus sen sätta sig och fortsätta med pluggandet, Men undrar lite om det ens är några som läser min blogg, Känns som att jag skriver och skriver men får aldrig någe tecken på att det är folk som läser. Kanske det jag skriver helt enkelt är skit tråkigt!

25 Januari

Har precis vaknat nästan och ätit frukost precis, snart ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig iordning. Hinner jag så ska jag även försöka plugga lite. Har lektion idag kl 15:00, tänkte svänga ner på stan en stund innan det och kolla om jag hittar några snygga lakan till våra sängar. Då vi köpte nya sängar för nån vecka sen men det visade sig att vi har inga matchande/likadana lakan till dom. Så det är något jag ska kolla upp idag! Igår så var det jätte lugnt, jag gjorde inte spec mycket då jag var så jäkla bakis. I veckan har jag inte heller så mycket planerat förrutom skola varje dag förrutom Tisdag. Så jag tar dagarna som dom kommer så får vi se vad som händer. Ha en trevlig dag!

24/1 2010

Ber om ursäkt på förra inläggets datum, det ska stå 22/1 och inte 10:de. Sitter nu med datan i knät, har svullat en halv oxfilebåt och kollar på Brooke knows best på MTV. Törstig var ju bara förnamnet imorse när jag vaknade, Fy fan vad man kan må dåligt efter en ute kväll. Men men så länge kvällen var rolig så kan man stå ut med det. Som sagt kvällen igår var underbar. Förfestade lite med Denise innan, satt och snacka och bara hade det trevligt. Sen drog vi till Harrys och mötte upp Sanna som var ute med sitt jobb. Har nog aldrig sett henne så full. Och det var helt galet. Stötte på en brud som var ute med en vän till oss och det hade verkligen slagit slint i huvudet på henne. Fy helvete vad man bara hade lust att slå ner henne, Ingen utav oss visste vem hon var men hon visste tydligen vem Sanna var och hon hatade henne stort, och massa skit, hennes käft glappa ganska mycket den kvällen. Men Sanna och jag fick henne att lämna stället två timmar innan stängning så det var ju skönt det. Då slapp vi bry oss om henne! Idag så blir det enbart soffmys och tänkte nog försöka ta mig upp lite senare för att plugga lite. Men det får bli ikväll tror jag! Tack tjejer för igår!

22/10 2010

Veckan försvan lika fort igen, det går sjukt fort tycker jag. Hinner inte riktigt med. Men det har därimot vart en bra veckan. Rikards föräldrar kom över i Tisdags och fikade och pratade, väldigt trevlig. Sen har det blivit storhandling och bil köp. Rikard fick för sig att köpa en stor blå skåp bil. Jo men visst, hans val jag ska inte lägga mig i! Sen har det för det mesta bara vart skola och plugga som har gällt. Idag så stack jag till Ö&B direkt efter skolan. Mötte upp sanna, Vickan och Alex. Tog en promenad till affären och sen hem till Sanna. Så nu sitter vi här. Vickan och Micke stack till färghuset, Sanna lagar mat :) Ikväll så är det jobb som gäller på Harry´s. Näe nu ska jag ta och vara lite social tänkte jag. Hjälpa henne lite med maten kanske!

20/1 2010

Dålig upptadering men det beror helt på att det har vart fullt ös. Skolan har tagit upp sjukt mycket tid på sistonde. Är man inte i skolan så är det plugg hemma. Men det är faktist riktigt kul. Roliage än jag hade väntat mig så jag ska inte klaga. veckorna bara rusar ifrån mig känns det som. Jag hinner inte göra någonting förutom att sitta med näsan i boken. Kände att jag inte hört av mig till vännerna på ett tag till och med det glöms bort och även mig själv. Ska försöka bli ändring på det men samtidigt så vill jag inte riskera att hamn efter med skolan. Ikväll så ska R ha en dejt med sina vänner. Dom ska nämligen ut och äta och sen kolla på Snabba Cach. Väldigt trevligt tycker jag. Jag hade själv jätte gärna velat se den filmen. Men ajg tyckte att han skulle få gå ut och roa sig själv med sina vänner. Han får allt ta och berätta hur den var sen när han kommer hem. Så jag ska bara vara hemma och mysa med mig själv och katten. Det får bli en Benny och Issa kväll. Finns massa gott att mumsa fattas bara en bra film! Ni får ha en bra kväll :)

9/1 10

Det är lördag och jag är ledig! Underbart! Det innebär att det blir en väldigt blandad och skön dag. Vaknade åtta imorse när hjärtat kom hem, klev upp och käkade frukost med han. Somnade om i någon timme igen. Vaknade jätte pigg gjorde mig iordning och tog en promenad ner till stan i den sköna solen. Traskade runt lite för mig själv,hittade en väska (bra att ha till skolböckerna) Promenad hem och käkade lunch, Satte igång tv:en och det var/är The hills maraton.Överlycklig. Har legat på soffan med kissen hela eftermiddagen och myst och kollat på tv. Tänkte slappa ett litet tag till sen måste jag gå upp och börja göra mig iordning då det vankas utekväll idag :) Jag måste nog säga att hittils har det vart den bästa och skönaste lördagen på länge och jag tror nog allt att jag kommmer fortsätta tycka det inatt, om inte ännu bättre :) Ha en trevlig kväll!

6/1 10

Godmorgon. Vaknade av att jag hade nått så fruktansvärt ont i nacken, hur jag än la mig så försvann det inte. Orkade inte med det någe mer så det fick bli att stiga upp och käka frukost. Igår jobbade vi, det var en precis lagom tisdag. Inte alls för mycket folk och inte för lite heller, helt perfa! Idag så ska jag nog bara ta det hyffsat lugnt. Kankse blir en sväng ner till stan sen för att snacka lite skit med Linda! Annars blir det nog en lugn kväll. Imorn gäller det, då blir det av till Komvux för första mötet. Väldigt spännande och roligt :) Nu ska jag ta och roa katten lite ;)

Älskad

Jag älskar min pojkvän så otroligt mycket. Han har inte gjort något spec utan han bara finns. Han behöver bara stå där och det pirrar i hela magen. Finns knappt ord för hur jag känner! Jag älskar dig finaste du!

4/1 2010

Nu har allting bara flugit förbi, den hemska December månaden med MASSOR med födelsedagar, sjukhus, förlossning, julafton, nyår och jobb. Äntligen över! Puuh.
Skönt som bara den tycker jag! Nu kan man verkligen bara mysa ner sig i soffan utan att behöva tänka på tusen saker samtidigt som gör att man blir lite smått tokig.

Lill-Bengan (Benny) Har nu kommit hem och vart här i ca en vecka nu och det funkar förvånadsvärt bra. Han är pigg och glad precis som en liten kattunge ska vara. Har är dessvärre lite förkyld, han hade ögoninflamation innan han kom till oss och det kan leda till att han blir förkyld så han springer runt och nyser och hostar ca tusen gånger om dan. Och jag lovar det bara flyger snor om man är i närheten av hans nysningar! Men han är lika söt för det!

Idag så jobbar R, så det är bara katten och jag hemma. Jag har ju då suttit vid datan med kaffet och spotify i högsta hugg. Har kollat igenom massor med sidor för att försöka hitta böckerna jag ska ha till skolan. Ska nämligen dit första dagen på Torsdag och jag är ganska nervös och det ska bli otroligt kul :)

Försöker också hålla mig vaken så länge jag kan så man sover ut imorn och orkar jobba natten sen! Får väl se hur det går med den saken.
Näe nu ska jag fortsätta mitt sökande

Dom Bästa!

dsgfas


RSS 2.0