Gud vilken bra dag vi har haft det, god ma...

img_1499 (MMS)

Gud vilken bra dag vi har haft det, god mat sol och bad och långa promenader :) har precia kommit till tältet igen efter en lång promenad så ebba somnade sen var vi även och diskade flaskorna inför natten :) har badat i polen och duschat! Imorgon blir det nog lite små utflyckter då vädret verkar bli lite halv taskigt men det gör inget :)


Helt ändrade planer och nu sitter vi i bil...

Helt ändrade planer och nu sitter vi i bilen på väg till hallsta, vi skiter i vädret och tar semester i lugn och ro ist!! Varför sitta hemma och häcka när vi har möjlighet att vara borta :) ebba sover så sött breved hon vart helt slut efter allt packande och jag lovar er bilen är riktigt full och det var tur att vi inte skulle ha en enda pryl till med oss för det hade inte fått plats! Har lite ont i mage. Efter stressen men nu ska jag försöka slappna av :) ha en bra dag!


Torsdag!

Igår så tog jag tillfälle att både vara sambo och barn ledig, hur skönt som helst! Så jag fia och denise åkte ut till Fias land och satt och sola och snackade skit. Verkligen jätte skönt att bara få vara själv och ha skit snack med tjejerna utan några måsten! Rikard och Ebba gick ner till stan för att äta lunch med Ebbas farmor :)
Imorgon så hoppas jag att vi åker, jag har tittat som  en tok på alla väderkanaler som finns hela veckan och jag blir snart tokig att det ändras hela tiden! Dom första dagarna hela veckan så har dom flesta sagt det ska vara jätte fint väder utan regn men nu så säger alla olika, endel säger molnigt men inte regn vissa säger lite regn och lite sol och en annan säger bara regn! Jag börjar bli lite orolig men visst lite regn någongång under dagen kanske inte skadar så länge det inte är värsta ovädret bara men det vore ju skönt om det var som igår så man verkligen kan ligga och sola och bada hela dagarna :)
Jag vill så gärna åka så regnet ska fan inte hindra mig :)
Idag så blir det att packa det sista och åka och byta bil då vi har en hel del packning och vi kommer aldrig få plats med allt i våran bil :)


                              gf
Ska försöka uppdatera med massa bilder från semestern i helgen :)



Semester!

Har inte blivit mycket skrivande då vi för det mesta har vart ute och flängt och att blogga i mobilen är nått jag aldrig kommer på att göra!
Nu har Rikard semester och är inne på sin andra vecka och jag vill aldrig att det ska ta slut, men tyvär så gör den ju det om tre veckor!
I helgen så drar vi till Hallstahammar och gör ett försök att tälta med Ebba, det blir nog inga problem :) Jag ser verkligen fram emot att bara få komma bort och mysa med familjen och bara vara. Här hemma är det bara en massa måsten hela tiden så det ska bli skönt :) Hoppas verkligen på att det ska bli bra väder också :)
Just nu så försöker Rikard lägga Ebba men precis som alla andra gånger så är det bara massa bök gråt och skrik ett bra tag innan och somnar och det är sååå frustrerande och jag kan verkligen inte komma på några mer knep eller tips att göra för att göra det lite lättare. Någon som har förslag?
Nu ska jag ta och slänga in lite tvätt i maskinen och sen fika med hjärtat :)
Ha en bra dag!

God morgon lördag! Ebba vaknade först kl t...

img_9908 (MMS)

God morgon lördag! Ebba vaknade först kl tolv inatt och började leka och det tog ett bra tag innan hon böev trött igen och somnade om, sen slog hon upp sina klarblåa halv sex och det var dax att leka igen :) å jag som jag jobba inatt! Hoppas jag hinner sova lite middag :) just nu sitter vi och väntar på att rikard ska vakna och det lär ju ta ett tag, om två dagar så har han semester i fem hela veckor och äntligen ska vi få umgås me pappa lite :)


?!?

Vad sjuttsingen ska man göra? Har en lite fis här hemma som hela dagen bara helt plötsligt börjar panikgråta och det har hänt massor med gånger idag, helt utan förvarning så kommer det! Det gå knappt att trösta henne men efter nån minut så lungar hon sig! Hon har ju redan fått två tänder och hon sa inte ett pip under dom dagarna så därför är jag lite skeptist om det är tänderna som gör henne såhär ledsen!
Ingen aning och mitt huvud expolederar snart av all oro och funderingar. Även jag och Rikard har ju inte haft den bästa dagen i våra liv så just nu skulle jag verkligen Vilja låsa in mig i ett tyst rum och bara få vila i en halvtimme. Men jag har ju lillfisen medans Rikard är och handlar mat till oss för hungrig är jag också :)
Hoppas natten blir någolunda bra iaf och att morgondagen är bättre än idag :)

Har ju jobbat hela helgen och vart utan henne hela helgen och saknat henne som tusan. det är så trist att hon ska bli så ledsen utan att veta vad man ska göra!
Älskade lilla hjärtegull!!!

Prickar??!!!

Ebba somnade fem idag (?) och vaknade efter ca en halvtimme och var jätte ledsen i ca en kvart och var nästan otröstlig. Till slut så gav jag henne en flaska välling fast hon hade ätit för en timme sen och då lugnade hon äntligen ner sig och somnade strax där efter! Hon har kräkits tre gånger på mindre än 40 min och jag vet inte om hon har feber då jag inte ville bråka med henne. Hon har massor med prickar runt munnen som går upp på näsan och ena ögat. Trodde först det var värmeslag av nappen men tycker det är konstigt att det går upp på näsan och ögat!
Kan någon hjälpa mig eller ge nått tips på vad det kan vara!
ghdfd

Tänder!!

Ebba har ju vart snorig till och från ett tag nu men aldrig mer än så och jag tyckte det var ganska konstigt att det inte har utbrutit till någon förkylning. Och igår så dregglade hon som bara den, det bara rann hela jäkla tiden så min mamma körde in fingret och det var ju faktist vasst nere åt ´vänster så det förklara ju saken jätte bra :) Idag så tycker jag att tanden har kommit upp lite mera, men hon är faktist inte så gnällig än så länge så har hon inte sagt något. Men inatt vaknade hon fem gånger men hon somnade alltid om efter att jag satt i nappen. Hade faktist förväntat mig mycket mycket värre när tänderna skulle komma. Men det är ju skönt för både mig och henne :)
Idag ser jag även att hon kryper på riktigt, förrut kunde hon åla/dra sig fram och ibland ställa sig på knäna och krypa men hela morgonen så har hon bara krypit ordentligt :) Igår och idag har hon även sagt pappa flera gånger och gissa om han är stolt :)
Nääe nu ska jag ta min lilla skit unge som sitter och leker med snörerna till persienerna (stavning) och klä på henne :) Idag för första gången så har jag en stor anledning till att använda dreggel lapparna :)

                                      ghjh


Mamma och Ebba helg!

Har haft en litet blogguppehåll på grund utav det fina vädret så har vi vart ute ganska mycket och att sitta hemma har verkligen vart sista prio! Och där efter så ser även lägenheten ut som skit. Men idag är det ju verkligen perfekt väder för att städa och ta en långpromenad så det kommer jag och Ebba göra idag :)
Just nu ligger hon och sover, det vart en tidig morgon för henne och hittade henne lekandes i sängen halv sex imorse så det var ju inte så konstigt att hon är trött nu men jag själv har ju hinkat massa kaffe och börjar piggna till och kan verkligen inte lägga mig och sova! Men va fan sova kan jag göra i graven :)
För ca en timme sen så satte sig Rikard i bilen och ska bila ner till Göteborg och kolla på Iron maden ikväll och kommer hem imorgon eftermiddag och sen svirar han om och jobbar natten så jag och Ebba kommer vara själva hela helgen, kommer sakna hjärtat jätte mycket!
Förhoppningsvis så kommer systeryster på söndag och då är tanken att vi ska gå till parken zoo om vädret tillåter :)

Ha en bra helg!

                                 dgfsdd

RSS 2.0