24 Mars

Imorn så är det dax igen för lilla mig att sära på benen i den där fruktansvärt hemska stolen. Har ju aldrig fått någon riktigt bra nyhet när jag legat där så imorn hoppas jag på att jag kommer gå gråtfärdig av lycka därifrån. Men jag vet nästan att allt kommer iaf vara bra med barnet men frågan är ju bara hur det är med det andra. Vad jag har känt dom senaste dagarna så tror jag inte att det kommer vara så bra. Har haft ont fortfarande så det kan ju inte ha försvunnit verkar det som!
Men jag kommer nog överleva allt!
Något som jag inte ha berättat är att om ni visste om hela min resa och historien som har hänt sen jag fick veta att jag var gravid så skulle ni förstå att jag inte velat gjort abort. Och allting verkar fortfarande helt säkert från båda hållen och ingen ångrar någonting än, så det här är något vi verkligen vill och jag hade verkligen inte velat gå igenom en abort efter allt skit fram och tillbaka som har kommit upp! Sjukhuset har vart lite som mitt andra hem sista tiden och det är ju inte heller alls kul, dyrt om inte annat då jag måste betala alla besöken! Men jag gör gärna det så jag får all information om vad som händer och sker för allt har och står ju inte rätt till!

Men annars så är läget ganska bra faktist. Idag så var jag i skolan under lunchen och hade matte, tänkte även sätta mig och köra några sider innan jag somnar. Sen så åkte vi och handla lite som vi behövde. Efter det tog vi en liten tupplur. Men det blev inte så liten som vi tänkt! Jag vaknade halv sju och Rikard börjar jobba sju men ska helst vara på jobbet runt tjugo över sex för att hinna med allt! Så jag slängde mig upp och väckte han och det första han säger var "Åå shiit varför väckte du mig inte tidigare?!" Eeh ursäkta men jag sov faktist också, och jag hade faktist vaknat till tidigare och sagt att han inte skulle försova sig men då har jag ingen aning om vad klockan var! Så han sprang iväg till bilen och jag hoppas han inte blev allt för sen :)

Jag ska nog bara ta det lugnt och sen plugga lite ikväll, det verkar bli min kväll :)
Ha det bra

Goodmorning sunshine

Nej här vart det ingen sol idag, men det gör inget för jag är lika glad för det!
Jag ligger fortfarande kvar i sängen och slappar och min kära och underbara Rikard har faktist åkt och handlat smörgåstårta. Vi tänkte lyxa till det denna morgon och äta det till frukost. Inte varje dag man gör det. Men det skabli otroligt gott då jag verkligen håller på och hungrar ihjäl just nu :)

Idag så fyller min kära mormor år så vi tänkte åka och överaska henne någon gång under dagen :) För övrigt så blir det väl bara städa och plugga idag :)

Have a nice day :)

17 Mars

Igår så gick jag äntligen och köpte min glass efter många om och men. Har vart riktigt sugen på det hur länge som helst nu och eftersom jag mådde som jag mådde igår så kände jag att det var väl lika bra att käka det man blev sugen på ist för att käka nått som inte alls faller en i smaken när man mår som man mår. Så det fick bli en glass för 57 kr. Helt galet men jädrans vad god den är och det bästa är ju att den är inte slut än :)

Rikard bestämde sig att inte gå och lägga sig imorse när han kom hem från jobbet. Så för ett litet tag sen så käkade vi tacos, sen hittade jag Rikard sovandes med datan i knät så då passade jag på att sno tillbacka den :)
Funderar faktist på att krypa ner breve han och sova middag, känner mig ganska seg och trött
Ha en bra dag :)

16 Mars

Idag är det Tisdag och det har vart en riktig skit dag. Har mått illa verkligen hela dagen. Så jag har för det mesta bara tagit mig från sängen till soffan och tillbaka. Har inte kunnat gjort så mycket annat än bara legat. Käkade mitt första mål runt tre då jag tvingade upp mig själv till att ställa mig vid spisen och laga ris och korvstroganoff. Trodde verkligen jag skulle svimma och samtidigt spy i maten. Men efter ca en halvtimme så var det klart. Har kommit på att om jag låter maten stå ett tag och jag går iväg ett tag för att sen sätta mig och äta efter ca tio min då har det mesta illamåendet lagt sig efter all matos och då går det lättare  att käka. Suveränt :)

Var inne och läste lite idag på nätet och det är tydligt helt olika från person till person hur illa man mår och när. Så nu behöver jag inte vara orolig över att man kan vara magsjuk utan förmodligen så är det 99 % gravidsjukan ;)
Känner mig dock lite bättre nu efter lite mat och en dusch så det känns skönt. Känns dock lite efter då jag hade planerat min dag med massa saker att fixa och så har man inte kunnat gjort ett skit utav det idag! Så det känns lite surt, men förhoppningsvis så mår jag bättre imorn och kan fixa och dona lite då :)

Ikväll jobbar Rikard igen så jag tänkte bänka mig framför tvn och bara slappa, Kanske försöka göra något gott litet kvällsmål till kvällen man kan sitta och smaska på. Kommer förmodligen bli hungrig igen om inte illamåendet tar över igen!
Nu tänkte jag ta och läsa igenom lite papper jag fick från skolan igår och sen bara slappa :)
Ha en bra dag!

13 Mars

Gårdagen blev perfekt, allt blev som planerat som jag nämde igår :) Vart dock så otroligt trött och seg på kvällen plus att jag hade otroligt ont. Så den sista timmen ville jag för det mesta bara hem till sängen. Men det var jätte trevligt för övrigt!

Tänkte att jag skulle klämma ur mig lite hur det är och känns att vara gravid.
Jag trodde ju då absolut inte att det skulle kännas såhär!
Man är typ trött konstant och jag kan sova middag flera timmar på dagarna och ändå bli trött vid sju på kvällen och gå och lägga mig och sova gott hela natte, dock så vaknar jag runt sex sju varje morgon och det är inte så jätte kul med tanke på att det finns inte ett skit att göra då :)
Illamåendet har kommit dom senaste dagarna och är kraftiga på morgonen.
Ömmande bröst så jag håller på och svimmar om man tar på dom! Helt sjukt.Och växt tills sig har dom också lyckats bra med :)
Varm, jag har en konstig varm känsla i hela kroppen känns nästan som att man har feber,men jag mår ju bra. Hittade idag på minbebis sidan att de är vanligt i början av graviditeten, så då fick jag lära mig någe nytt. Jag har typ trott att jag har haft feber.
Gått upp i vikt ca 2 kilo
Sug efter mat, Nja till och från. Jag har blivit ganska känslig mot dofter och mat så jag mår mest illa när det gäller det. Så småäta gör jag inte. Utan försöker sätta mig i lugn och ro och äta lugnt och försöka inte tänka på lukten så mycket! Det är också något som kommit dom senaste dagarna och det känns jätte konstigt att helt plötsligt bli spyfärdig av nått jag aldrig har reagerat på förrut eller tyckt illa om. Men men det är bara att försöka göra det bästa av situationen :)
Jag älskar det även fast det kan vara lite jobbigt vissa stunder. Och det här är bara början! Det är bara nån vecka kvar sen kommer det börja synas att jag är gravid så då måste man försöka anpassa kläderna så gott det går :)

12 Mars

Nu har jag tassat upp och sitter och väntar på att få göra iordnining pannkakorna. Det känns som att jag gick upp lite för tidigt. Han slutar sju och är nog inte hemma förrens tjugo över och jag vill ju inte börja för tidigt. Tänkte nog ta och hoppa in i en dusch efter inlägget så är det gjort också!
Idag så ska jag till skolan vid ett tiden, tänkte försöka hinna plugga innan det som alltid. Sen blir det att springa hem och köra sig iordning. Kl fem är första stoppet sen då ska det käkas och firas. En riktig dunder kalas fredag. Jag vet inte riktigt hur jag ska få ner allt i min lilla mage :)

Ha en bra dag :)

.

bhgvb
fnbv
gsdfcw

Tycker katten är lite anorlunda sovställningar ibland. Det är väl det som gör att man verkligen smälter för han. Han är underbar.
Fick inte så mycket gjort idag men det gör inget för det var inte det viktigaste! Har iaf hunnit pluggat lite nu under kvällen. Gjorde även iordning en lite annorlunda pannkaksmet jag tänkte överaska R med imorgon bitti när han kommer hem från jobbet, nygräddade pannakor :)
Sitter just nu och försöker slappna av lite. Känns som att tuttarna håller på och sprängs. Prio ett på inköpslistan nu är nya behåar. Köpte i julas men dom har ju blivit för små nu är det händer saker med kroppen. Men det är väl bara att göra det bästa av situationen och se glad ut :)För glad det är jag verkligen.

11 Mars

Sjukt sjukt vad tiden rinner iväg! Nu är iaf bomben släppt och nu är det bara att hoppas på det bästa faktist!
Självklart så kommer jag bli bättre på att upptadera här så det blir som en graviditets blogg så ni också kan förja den.
Allt känns otroligt bra och vi ångrar oss inte en sekund. Lyckligare kan man inte bli.


Idag så har jag vart på skolan på morgonen, det gick fin fint. Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, känns som att jag måste sova middag, är jätte trött just nu. Då kanske man kan köra ett ryck sen med städning och plugga.
Imorgon fredag så fyller lilla pappsen år. Och mormor och morfar firar 50 år som gifta så först kl 17:00 så ska mammas sida fira det på någon resturang sen efter det så drar vi vidare till pappsen och käkar smörgåstårta och överlämnar våran underbara ide till present som jag Rikard och Josse har. Sen på lördag så ska jag sitta i entren på o´learys. Det ska bli underbart att komma tillbaka till jobbet igen.

Nu ska jag se vad jag kan komma på och göra :)
Ha en bra dag :)

5 Mars

Godmorgon
Har nästan precis klivit upp. Vaknade när Rikard kom hem efter sitt natt pass och kände mig för pigg för att somna om, så det var lika bra att gå upp. Känner mig lite konstig idag, har lite konstiga känningar, men det ska nog inte vara någon fara. Förhoppningsvis så är det bara posetivt.

Nu på förmidagen så tänkte jag röja undan lite här hemma och ta mig en dusch.Får vi se om jag hinner ta och plugga lite innan det bär av till skolan vid halv ett tiden. Efter skolan så kanske jag åker ut till skogstorp till Ida Micke och Hampus. Då blir det mys kväll med film och snacks.
Imorgon så ska jag jobba på Harrys, det ska bli kul. Känns verkligen som att jag vart borta för länge nu. Men har ju inte kunnat gjort så mycket åt saken!

Näe nu ska jag ta arslet ur vagnen och köra igång
Ha en bra dag

dsgfas

5 Mars

Godmorgon
Har nästan precis klivit upp. Vaknade när Rikard kom hem efter sitt natt pass och kände mig för pigg för att somna om, så det var lika bra att gå upp. Känner mig lite konstig idag, har lite konstiga känningar, men det ska nog inte vara någon fara. Förhoppningsvis så är det bara posetivt.

Nu på förmidagen så tänkte jag röja undan lite här hemma och ta mig en dusch.Får vi se om jag hinner ta och plugga lite innan det bär av till skolan vid halv ett tiden. Efter skolan så kanske jag åker ut till skogstorp till Ida Micke och Hampus. Då blir det mys kväll med film och snacks.
Imorgon så ska jag jobba på Harrys, det ska bli kul. Känns verkligen som att jag vart borta för länge nu. Men har ju inte kunnat gjort så mycket åt saken!

Näe nu ska jag ta arslet ur vagnen och köra igång
Ha en bra dag

dsgfas

4 Mars

Det har hänt så sjukt mycket på senaste tiden. Jag kan knappt förstå det själv. Men jag överlerver och tar varje dag som den kommer!

Mycket med skolan just nu, har haft ett prov i matte och jag är ganska osäker på om det gick bra eller inte. Det var ju inte under den bästa dagen eller perioden som provet var och jag har väldigt svårt för det över huvudtaget.Men vi får förmodligen svaren imorn.Hoppas på det bästa!
Jag börjar bli riktigt trött på den här vintern nu och verkligen längtar till våren kommer. Jag vill känna den här riktiga vårkänslan och kunna ta härliga promenader i vårsolen och känna vittringen efter sommar.

Det har vart en sjuk månad och det var verkligen inget jag hade förväntat mig. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta in allt och förstå. Men den bästa medicinen just nu verkar vara att prata om det. Tala ut om vad jag tycker känner och tänker. Jag har världens underbaraste pojkvän som har stått vid min sida genom allt det här och jag verkligen älskar han för allt han gör. För varje dag så känns det bättre! Han är mitt allt. Utan han hade jag nog brutit ihop och vägrat ta mig frammåt! Men sist så fick vi ju någolunda posetiva besked och jag hoppas verkligen och vill verkligen att allt kommer gå bra nu och att det blir som läkaren säger. För jag orkar inte med det här någe mer, jag vill att det ska vara över och att vi kan leva lyckliga och få en underbar framtid ihop.
Rikard är guld värd och jag vill han det bästa och jag vet att även han skulle jubla av lycka om allt blir bra. Och det känns så otroligt tryggt och skönt att vi båda har så stark vilja om det här och att vi är två om det.

Ikväll så tänkte jag sätta mig och plugga inför provet på måndag, om min kropp vill det så att säga. Jag har vart fruktansvärt trött hela dagen och är det fortfarande.Så jag hoppas att jag orkar sitta upp ett tag till iaf och få in lite kunskap om dom olika relegionerna.

Ha det bra :)


RSS 2.0