30 Maj

Nu var den här helgen också över. Skönt men ändå skrämmande hur fort tiden går.
Idag är det då mors dag. R skulle hjälpa en kompis att flytta så det höll han på med hela dagen och jag stack ut till vilsta till hans föräldrar och njöt av det fina vädret. Sen drog vi iväg till hans mormor och morfar och fick morsdag fika. Har vart en bra och trevligt dag efter en jobb helg. Min kära mor får vänta till imorn med sitt firande då hon fyller år imorn så det får både bli födelsedag och sen morsdag för henne.
Snart är det dax för ultraljudet, torsdag lunch ska vi upp till förlossning och äntligen få den lilla bebisen som en riktigt bebis :) Sist vi fick kolla så var jag ju bara i vecka sju och då var det mest bara som en liten kärna med navelsträng men nu jäklar kommer vi få en annan syn. Det har gått riktigt fort, först kändes det som en evighet att få komma till den dan men nu är vi nära :)
Rikard är iväg med flyttkompisen och tar en öl som avslutning och tack för hjälpen med flytten så jag tänkte mysa ner mig framför tven nu och sova inom snart.
Ha en bra kväll alla och nästa gång kommer det förmodligen upp lite ultraljudsbilder på vårat lilla hjärtebarn :)

26 Maj

Då var man här igen, har igentligen inte så jätte mycket nytt och spännande att säga men nu har jag gått in i vecka 18. Jag har alltså gått 17 fullgågna veckor och två dagar in på vecka 18. fan det går framåt här :)
Illamåendet verkar stanna kvar och komma lite hur den vill, vissa dagar är jätte bra men sen kommer det tillfällen och dagar som det bara finns där igen. Det skulle ju vara super skönt att få bli av med den helt men det får vi väl se när det blir :)
Idag har jag iaf haft en jävla "mensvärk" fast det är ju växtvärk eftersom livmodern tar ett supersprång nu och växer till sig ännu mera. Men det känns ganska konstigt faktist, man nästan bara går och väntar på att man ska börja blöda men har ju inte haft mens på fyra månader nu så jag måste ju nästan ha vant mig :P
Nästa vecka på torsdag den 3 så är det ultraljud :) Ska bli så jävla kul faktist. Jag vill att den här veckan ska gå fort så jag snart får ligga där och se den lille :) Vi ska även be om att få reda på könet har vi bestämt, så jag hoppas det går att se :)
Ha en bra dag alla :)

Förändring :)

fhjdfh
Måste ju lägga upp den här med :) Vart riktigt förvånad när jag såg hur stor skillnad det är på bara en vecka. fast visst så känns det också :)

17 Maj

Jag håller på och är duktig. Idag så ville jag verkligen rensa och dona bort allt skit vi har och även packa ner sånt skit man inte använder. Så nu är fyra kartonger ner packade och det känns skit bra, förrutom att jag fick så otroligt ont mitt i kaoset och var tvungen att ta en kaffe pause. Jag klagar inte.

Jag har vart så jävla sugen på öl den senaste tiden. Jag fattar inte. Oftast när vi har vart ute i vilsta hos R föräldrar och dom dricker typ 2,8 till maten eller nått men jag är för feg för att dricka med så mycket alkohol. jag har tagit en liten klunk bara. Men nu kom jag på den, jag ska fan sticka ner till systemet och inhandla lite alkoholfria öl :) Då blir Issa nöjd tror jag :) Då kan jag vara med dom stora grabbarna ute i solen och dricka öl ;)
Så det är min plan, men just idag så blir det fortsatt rensning och sen sticka och handla ikväll så vi får hem lite mat :)
Ha en bra dag

Konstig känsla

Har haft en konstig känsla ett tag nu och funderat över vad det ka vara. Det är något som fattas men jag saknar det inte. Det är något som brukar vara där men nu finns det inte överhuvudtaget. Men jag är inte ledsen över det eller arg eller besviken. Det bara inte finns. Och idag kom jag på exakt vad det och det är du. En person som jag haft som vän ganska länge men allting tog plötsligt slut och jag har insett att det är inte värt att kämpa för längre för det kommer aldrig bli bra. Jag gav henne en sista chans för bara några månader sen och den är ju verkligen bortblåst nu. Men det bästa och skönaste är att jag inte saknar det. Jag saknar varken personen eller vänskapen. Och det kan jag verkligen leva vidare på för jag har verkligen ingen lust att ge det ett nytt försök! Och det vore ju kul om den personen läste det här så även den vet hur jag känner över det hela och hoppas den känner likadant.

Man växer alltid någongång ifrån varandra!

13 Maj

Åå jag kan inte gå ikväll :( Fast jag får ju faktist skylla mig lite själv då jag gick med på att gå golfrundan på tre timmar och jag glömde mitt bälte så det är ju inte så konstigt att det gör ont ;) Men jag vill ju så gärna inte ha det!
Idag blir det ett kort inlägg då jag är fruktansvärt trött och vill bara slänga mig i soffan.
Imorn så ska jag vara barnvakt åt min kära lillebror och sen jobba på kvällen :)
Nu ska jag göra det jag kom hit för och det är att lägga upp en bild på magen så ni får se och kunna jämföra i framtiden :)
Mage vecka 15+3
Såhär ser den ut när jag ligger ner och ni ser ju att kulan står ut fast den övre delen åker in. Och även när jag försöker smala in magen så sjunker inte nedre delen in utan ser ut sådär :) Så det är en bra början på magen :) Har även  börjat känt foster rörelse :) UNDERBART!

Hata

Jag hatar att må dåligt. Jag hatar att behöva ligga ner och ta det lugnt fast jag igentligen vill vara pigg och glad och kunna göra saker. Det jag inte hatar är min underbara Rikard som ställer upp och förstår varje gång jag mår dåligt. Han klantrar mig aldrig för att jag inte orkar göra något men han klandrar sig själv för att han vill hjälpa mig mera. Men inte ens jag kan göra något alltid. Ibland är det ju bara att ligga där och må illa och vänta på att man ska kräkas mer kan jag inte göra.
Alla dagar som känns bra så sticker jag ut på en gång och försöka hitta på något och ja blir så otroligt besviken dom dagarna kroppen säger ifrån och jag måste stanna inne. Jag hade ju inte förväntat mig att kroppen skulle ta så mycket stryk nu i början av graviditeten, men snart har jag kommer halvvägs och det är inte i början längre så jag hoppas det blir bättre.
Idag har jag vart och fixat lite ärenden nere på stan så det var skönt att det blev gjort var igentligen planerat att jag skulle göra det igår men då mådde jag så pass dåligt så det gick inte så bra.
Nu har jag ätit och diskat lite ska även fortsätta plocka undan lite skit som ligger frammer och skräpar och sen kanske det  behövs damsugas lite. Så det får bli en sån lite fixar dag idag :) kan ju behövas!
Magen har förändrats har både jag och Rikard märkt så igår tog vi lite foto på den så man kan följa utvecklingen och jämföra. Jag har då inte hittat sladden till kameran så vi får se om det blir ikväll eller någon dag framöver som jag kommer lägga upp dom här så ni också får se :)

Ha en bra dag
Pussss!


RSS 2.0