22 Februari

Jävligt dålig upptadering I know! Har vart så otroligt mycket sista tiden med bla pluggande, jobb, födelsedagar, middagar. Så jag har knappt hunnit suttit vid datan någonting. Men men back on track!
Dagens innehåll består inte utav så mycket. Klev upp vid tio, stack ner för att kolla tvätttid. Fanns då ingen idag så jag får tvätta imorn. Sen har jag bara hunnit druckit en kopp kaffe. Ska snart sätta på och plugga, som vanligt. Sen sticka till skolan vad tre. Hem efter det och laga mat sen får vi fint besök av Rikards moste och hans kusin! Så förhoppningsvis så har Rikard ställt klockan på ganska tidigt så han kommer upp och hinner städa innan dom kommer. För det kommer inte jag hinna och någon stor lust har jag inte heller! Måste peppa matte utav bara fan nu med tanke på att jag har första provet på fredag :)

Näe nu ska jag ta och slå mig ner med böckera!
Ha en bra dag!

11 Februari (Redan?!)

Fasiken tiden går sjukt fort nu. Det kändes som att jag nyss började plugga men kollar man på datumen så ska jag snart sluta och ha sommarlov för att sedan köra igång i höst igen! Sjukt!

I Tisdags så hade vi en liten överaskningsträff för Farmor som fyllde 75. Hon trodde att hon och farfar skulle gå till Akropolis och käka själva, och det gjorde dom men sen hade vi andra i släkten gömt oss i vid ett bord i en annan del av restaurangen så när hon trodde att dom skulle hämta up jackorna för att gå hem så fick hon syn på oss och hennes födelsedags firande fortsatte. Det var jätte trevligt hela kvällen. Drog därifrån vid nio och Rikard var inte riktigt med på att gå hem så vi svängde förbi Harrys innan och dog varsin öl. Sen traskade vi hem och sov.

Igår så var jag i skolan sen blev det bio med tjejerna på kvällen. Snabba cash. Så nu har jag äntligen också sett den. Och jag håller med resten utan tjejerna i svenska folket. HAN är skiiiiit snygg! Man verkligen smallt när man såg han! Helt underbart! Och själva filmen i sig var ju också riktigt bra. Nu väntar man på tvåan och det blir ju verkligen ett måste att se :)

Idag så har jag vart i skolan igen. Tänkte börja plocka undan lite och fixa så det blir fint till på lördag då vi ska ha tjejkvällen här. Dock så stor städade jag och Rikard i Tisdags men det håller sig ju inte riktigt rent hela tiden så lite måste man alltid göra!
Så på lördag blir då flyttstädning tidigt på morgonen i ett stort tomt och kallt hus. Sen hem fort som fan och göra iordning maten och fixa allt :) kommer bli kanon!

ko
Gänget på Akropolis

vdsds
Syskonkärlek

8 Februari

Dagens händelser är inte många. Det har för det mesta vart det gamla vanliga vardagliga liv. Men jag klagar inte.
Gick upp sent, hade jordens huvudvärk när jag vaknade. Käkade frukost glodde lite på tv:en. Sen orkade jag inte mera så la mig för att bara blunda lite. Sen tog jag mig i kragen och tog mig iväg till skolan vid halv tre. Var hemma strax innan halv sex igen. Rikard drog då till skogstorp. Jag tog tag i den torra tvätten som händer överallt sen i söndags sen började jag med mate. och så mycket längre än så har jag faktist inte kommit. Nu väntar jag bara in Rikard så vi kan sätta oss och käka. Det får bli min egna skink och ost sås med pasta. Jag börjar bli jätte hungrig så det ska bli gott!
Ikväll blir det nog bara myskväll med grabbarna!
Ha en bra kväll!

7 Februari

Söndag, äntligen! Det har vart en rolig men jobbig helg. Har vart helt ledig och det har vart jäkligt skönt. har nämligen hjälp fam Eriksson att flytta hela helgen,snacka om att man är mör i kroppen nu!

I torsdags så kom mamma egon och lillebror på besök. Dom fikade lite och snackade och självklart så vart det massa mys med Pontus! Dom berättade även att jag ska vara gudmor till Pontus :) Glad som attan blev jag men sen slog det ju mig, att det är ju jag som ska jag stå svettig och nervös framme vid altaret med en 6 kilos (om inte mer) tung bebis på armen. Shiit hur ska jag klara det här då?!
Sen i fredags så åkte jag ut till Ida och Micke på eftermiddagen för att hjälpa dom packa det sista innan flytten skulle bli av på Lördag morgon! Det gick skit bra dock blev det jätte sent och det var tufft att gå upp tidigt för att börja lasta saker i lassen!

Lördagen gick jätte smedigt. Vi var jätte många som hjälpte som att flytta så det bara flöt på hela tiden. Var hemma runt elva på kvällen igår så man var ju inte dåligt slut efter det!
Idag så har jag tvättat hela förmiddagen, det var sjukt mycket tvätt. Kändes verkligen som att det var precis alla kläder och sängkläder och handukar vi äger men så var ju inte riktigt läget, men det var näst intill! Kände mig iaf jätte nöjd efter att jag var klar med tvätten :) Sen så drog jag och Rikard hem till hans kära föräldrar som ville bjuda på mat då Rikard har namnsdag idag! ingen big deal men en god tanke iaf. Det var skiit gott och jätte trevligt. Man har alltid trevligt med dom! Sen stack vi hem och Rikard bytte om på en gång och stack till jobbet för sista natten innan två dagar ledigt. Och jag slog mig ner framför tv:en och tänkte bara slappa hela kvällen!

Självklart så kommer det lite bilder nu efter helgen!

ewthtru
Finaste lillebror och gudbarn!


sadfs
Mina finaste killar!
drsa
Såhär sov vi natten mellan Fre o Lör. Tre madrasser i ett tomt hus
Snacka om att jag var nojjig för spöken. Det var ganska
kusligt! Haha

q3ewre
Sjukt mycket kartonger, det här är bara en pytteliten del av allt!




Kommentera

Jag skulle verkligen uppskatta om ni ville kommentera om ni har vart här och läst. Så man får lite känsla av hur många det är som kommer in hit och kollar!
Tack :)

3 Februari

Sladden är hittad :) Så nu kommer det läggas upp bilder i stort sett varje dag! I like it!
Rikard kom hem för ca två och en halv timme sen och väckte mig. Vaknade utav att det sken upp ett väldigt starkt ljus mitt framför ögonen på mig. Då står han framför mig och tar kort, jag höll verkligen på att skita på mig vad rädd jag blev. Man är ju inte spec snygg när man sover heller Haha!

Idag så ska jag ha en lektion kl ett och det är matte, så efter det här inlägget tänkte jag nog faktist sätta mig och plugga lite så man värmer upp hjärnan lite!

..
Mina finaste .

.....
Jordens snöoväder ute, inte ett dugg sugen på att ta mig ut. (Syns dock inte på bilden att det snöar)
Katten ligger bara och sover, kliver upp emellanåt och tittar ut genom fönstret. Han är nog lika trött på det här som vi är Haha!

Ha en bra dag!


2 Februari

Funderar lite på vad man kan göra för att göra bloggen lite bättre. Dels så är jag ju en fruktansvärt dålig skrivare. Har dåligt fantasi och minne. Men jag gör mitt bästa! Sen fick jag ett förslag om att försöka lägga upp lite mera bilder ifrån dagarna. Jag har ju en ganska bra mobil kamera men jag vet inte riktigt vart sladden är eller hur jag ska föra över bilderna. R har också en väldigt bra system kamera men den orkar jag verkligen inte släpa runt på uten den kommer jag nog bara ta fram till speciella tillfällen som tex den 13 februari då det blir tjej kväll här hemma. Då ska jag ha kameran i högsta hugg. Får nog helt enkelt leta fram sladden. Tycker absolut att bilder är inge fel.

Idag så var jag nere på stan en liten sväng. var även in en sväng på systemet och fyllde på förrådet lite inför den 13 och även imorn och allt folk blir friska så blir det förmodligen en liten vin kväll :)
dfsgv
Jag längtar nått så sjukt mycket till våren och sommaren nu! Jag vill ha sool!

1 Februari

Gud vad tiden går fort. Det har redan gått en hel månad av det nya året. Tiden går ju fortare än man tror och ändå så tar man inte vara på tiden utan bara låter den går. Skulle ju verkligen vilja utforska världen lite. Resa, utbilda mig, Byta jobb tusen gånger och få massa kunskap. Men det behövs framför allt pengar till det. Man lever ju trots allt bara en gång och ska månaderna och åren gå så här fort så lär jag inte hinna med mycket! Jag kommer nog bli en helt vanlig svensson som bara har avrt utomlands en gång. Idag så vaknade vi jätte tidigt, Fick en chock när jag kollade på klockan och det var åtta och jag var vaken och inte alls trött och Rikard var också vaken, kors i taket. Men låg och drog mig lite i sängen, tyckte det var jävligt kallt i rummet så det var ju skönare att ligga kvar under täcket! Rikard gick till jobbet nyss och skulle snacka om någonting, jag tänkte nog hoppa in i duschen och sen laga lite mat tills han kommet tillbaka! Jag längtar till på torsdag då min kära lillebror kommer, Har saknat han ganska mycket faktist så nu är det på tiden att man får mysa lite med han!
mdskvds
Finaste! Pontus nyfödd!

RSS 2.0