Min energi?!

Jag tror jag glömde kvar den i Malmköping efter helgen! Jag är helt jävla slut. Varken vill eller orkar göra något. Vill bara vara hemma och mysa för mig själv och det är så underbart jävla skönt.
Igår så var jag nere på stan ett tag,träffade tjejerna och umgicks med Linda sen hem och mysa.
Idag har jag bara vart hemma och städat lite och tvättat. Sen har jag inte gjort så mycket mer och det är skit skönt. Syster skulle ha kommit förbi en sväng men fick nyss ett mess om att det inte kommer bli så..
Imorgon så tänkte jag kanske ta mig ner till stan igen och fixa med lite saker och sen finns det inge mer planerat..


Nu ska jag springa ner i tvättstugan igen och sen sätta mig med en kopp te framför tv:en.
Det är mina planer för kvällen.

Bilderna får tala för sig själv

areds


dfsgv

daf

dfgv

ADCÖKAS

dsvcx


20 Juli

Jahaa då var man hemma igen då efter några veckors boende hos Denise. Känns faktist lite skönt att va hemma och kunna vara själv och bara sitta och slappa..

Idag har jag vart hos pappa hela dagen, för tre veckor sen tog dom husbilen och åkte för att upptäcka sverige lite så nu är dom äntligen hemma.. Så det blev en riktigt bra hel dag med han!
Har även planerat lite på att kanske åka ut och fiska i veckan och umgås pappa och alla hans döttrar. Det tycker jag ska bli riktigt kul och hoppas att det kommer vara hyffsat väder också..
I helgen så blir det ju malmamarknaden och nu har Denise ångrat sig igen och kommer inte vara delaktig under helgen och det är ju lite tråkigt, Men jag har ju Carro som är precis lika rolig.Så jag hoppas på att det kommer bli en lyckad helg..

Nu funderar jag faktist på om jag ska tråka till mig lite och sätta mig och spela, är faktist lite sugen på det =)

dskflds


Underbart

                                             
                                 dsfcxs

16 Juli

Nu sitter jag här igen men en koppkaffe i handen och försöker tänka klart men det går inte riktigt som jag vill just nu så jag tog en liten paus för att lägga några rader här..

Som sagt så har ju dom senaste två veckorna vart väldigt fartfyllda och roliga.. Men nu den här veckan så har vi knappt haft någonting att göra.. Vi har bara legat hemma och slappat typ och jag måste säga att det har vart riktigt skönt vissa gånger men ibland så har man blivit så rastlös så jag inte vetat vart jag ska ta vägen..
Igår kväll var en sån dag.. Jag började med att sätta på musik och försöka dansa av mig allt men jag blev bara varm och ännu mera speedad och Denise och Carro tyckte bara att jag var knäpp.. Så Carro tog ut mig på en promenad, så vi gick hem till mig och hämtade lite saker och kollade posten och sen tillbaka var hemma runt halv tolv på natten. Drack en kopp te som slocknade jag. Kan verkligen inte förstå vad som flög i mig igår.. Men idag känns det bättre, idag känner jag mig jätte trött och seg ist!

Var nere på arbetsförmedligen och pratade idag, det gick bra. Var tvungen att ta reda på hur jag anmäler mig till A-kassan och vad man behövde göra och skicka in för nått. Men jag tror jag har läget under kontroll. Det är bara att jag har inte riktigt ork med det just nu!

Alldeles strax så ska vi ta coh göra iordning lite mat så att den är klar till Denise kommer hem sen sticka iväg och bada förhoppningsvis

                                                dsvcsd

Regniga Stockholm

Den här veckan har vart händelserik.. I tisdag så gick vi ett gäng till Harrys och tog oss en varsin öl och satt och snackade skit och hade kul. Det blev samma visa i onsdags fast med lite mera dans. Torsdag fick bli en helt vanlig slapp dag om jag mins rätt och på fredagen så jobbade jag på Åbryggan ganska segt och kallt med tanke på att det började ösa ner regn. På lördagen så åkte vi till fornbo runt två tiden för att fira Denise farbror Christer som fyllde 50 år. Det vart massa god mat och dryck och en riktigt bra kväll . Söndagen var vi riktigt slitna och åkte hem till malmköping och bara slappade hela dagen. På måndag morgon ringde kl kvart i fem på morgonen då var de bara att packa ihop sina saker och sätta sig i bilen och åka till stockholm. Jag slocknade i bilen och vaknar av ett jävla tjutande irreterande ljud och vi har fått pungtering MITT på motorvägen. Gud så lyckat. Men lilla Hasse var snabb på att byta däck, sen va de bara att fortsätta färden. Kommer till sthlm runt sju tiden och lägger mig på soffan och sover några timmar till ungefär kl tolv. Gick upp och gjorde oss iordning, My kom hit och färgade håret sen bar de av in till stan. Carro visade mig runt nästan överallt inne i stan. Sen vid eftermiddan så åkte vi hem till My för en snabbkaffe, Fick springa till tunnelbanan hem. Väl hemma så gjorde vi iordning jätte god mat och tog oss en liten drink och ju mer tiden gick så blev de några fler. Slockade tolv och vakande halv tolv idag så nu är jag riktigt utvilad. De värsta är att det regnar ute så vi kan inte hitta på så mycket förrutom att vara inne och städa och plocka iordning innan vi åker hem igen.

Nu för första gången på länge så känns det som att man verkligen gör något och det är jätte skönt faktist, ist för att bara sitta hemma och inte göra någonting. Så just nu känns det ganska underbart..
Framöver så blir det jobb i helgen båda dagarna och helgen efter det är det malmamarknaden och det innebär fest hela helgen. Den helgen ser jag verkligen fram emot och hoppas det blir bra väder också.

sdcdsf

                                           cv


RSS 2.0