27 Dec

Nu är julen över och det känns skönt. Fast det har faktist inte vart så farligt i år som det brukar. Det har vart väldigt lugnt och skönt och det gillar vi!
Idag så har jag åkt pulka med släkten G, jävligt roligt faktist. så nu jag är jag helt slut i kroppen efter alla gånger man sprang upp för det där jädrans backen.
Vi käkade jätte god pizza idag som jag hade gjort iordning. När den var klar skulle jag gå och väcka Rikard som sov. så jag väckte han sen la jag mig ner och tänkte gud vad skönt. Sen somnade vi båda två och sov i en timme haha så när vi vaknade så hade ju pizzan kallnat och jag fattade ingenting!

Var nyss ute och lämnade matlådan åt han som han hade glömt kvar, det var ju tur att jag var hemma så har får nån mat!

Imorn ska vi åka till Vagnhärad till min kära kusin och fira lite jul såhär i efterhand med tanke på att dom inte kunde komma på julafton.
Sen ska vi hämta hem lilla Benny :) så imorn blir det fullt ös :)

Näe nu ska jag fan sova
Puss&Kraam

22 December

Det innebär att det är två dagar kvar till julafton, en vecka och en dag kvar till min födelsedag och det är Josses födelsedag idag :)

Natten mellan fredag och lördag (18-19) kl 00:50 Så fick vi en liten lillebror som heter Pontus. Det har vart en fruktansvärt lång helg med väntan. Mamma åkte upp redan på Torsdag lunch då vattnet hade gått men allt gick inte riktigt som det skulle. Men nu är alla på bättringsväg och förhoppningsvis så får dom komma hem idag :)

Har fått besked om att jag ska börja  plugga i början av Januari och jag kunde inte bli gladare då jag kämpar som ett djur med att få ett jobb men jag kommer ingen vart. Så nu kommer jag ha något att göra. Kommer väl blir klar om ca fem år, så fem års pluggande är inte dåligt..

snart är december över, den värsta månaden jag vet och det ska bli så otroligt skönt faktist. Fast det här året så jobbar jag ganska mycket och det har jag ju inte gjort tidigare. Jobbar både juldagen och nyår så det ska bli skönt att slippa det. Kommer dock vara TOK mycket att göra på jobbet.
Onsdag den 30 på min födelsedag så ska vi gå ut och fira nyår, vi som jobbar den dagen och det ska bli roligt, Som en liten egen P-fest :)
Sen är det slut på allt och då är det bara att sätta sig med näsan i skolböckerna.

Idag så ska jag hem till Sanna och göra henne julfin men naglar och hår :)
Saknar dom lite faktist så det ska bli mysigt..
Näe nu ska jag gå och väcka karl och se om han vaknar till liv

Puss&Kraam

Tisdag

Hela morgonen så har mobilen ringt och tjutit, jag tyckte ju faktist att eftersom jag inte kunde sova inatt och gick och la mig väldigt sent så skulle jag få sova ut i lugn och ro. Men nej det tyckte väl inte dom som ringde och väckte mig varje minut ;)
Den första som hörde av sig var min kollega Annica hon ville glatt meddela att hon och jag ska jobba ihop imorn, och det var bara bra för jag hade nästan glömt bort det och då var jag även tvungen att ringa och boka om mitt möte jag hade då på torsdag morgon för jag tror knappast att jag orkar ta mig upp och traska dit.


Idag blir det åka av, sitter nu och  väntar på Morris sen ska vi dra hem och fiixa massa saker. Det ska rensas och slängas och det kommer bli så skönt när man fått bort att skit :)

Nu ska jag ta och käka lite frulle innan hon hör av sig :)

osfkjölsddopjpl


Sömnlös natt

Kan verkligen inte sova jag förstår verkligen inte varför?! Sitter och nu och lyssnar på lite musik och får väl se om jag kommer tröttna till!
Helgen har väl vart bra kan inte riktigt minnas vad jag har gjort men det är väl förmodlingen ingenting!
Imorn/idag så ska jag träffa Morris och vi ska fixa med lite saker, väldigt bra!
Sen på onsdag så blir det möte och träffa älsk då han är ledig!
Mamma har haft verkar hela helgen och ska till barnmoskan imorn så får vi se vad dom säger. Jag vill verkligen att det lilla skiten ska komma ut nu så man får mysa med den, men den verkar ju vara lite seg. Men förhoppningvis så får man nog en lillebror i veckan :)

Idag har jag fikat med Denise och det var lika trevligt som vanligt, har haft lika mycket att prata om som för tre dar sen :) Vi kan aldrig sluta säga saker till varandra..


p0oi

Min lördag innebär jobb!

Natten vart lång men slutade bra igår. Åkte ner till stan runt halv två och mötte tokstollen som hade vart ute och härjat :) Sen blev det hemgång men dock inte sängen då vi var lite för pratglada och pigga. Så halv åtta imorse somnade vi som två grisar..

Idag ska jag jobba och det ska väl bli skönt att få sysselsätta sig med något.. Rikard jobbar på time så det passar bra och mötas upp efter jobbet för att gå hem och sova och det ser jag fram emot just nu då jag är väldigt trött och seg. Och sen har jag precis fått början till en härlig förkylning. Hostar och är snorig. Hoppas bara att den inte bryter ut ännu mera för jag tycker det här är precis lagom :)

Nu ska jag ta och göra mig iordning :)

Ha en trevlig lördag!


Nämeen Halllåå :)

Det var ju fruktansvärt längesen som jag tog upp den här sidan, men just idag så tänkte jag faktist på det och ville verkligen skriva lite :)

Inte för att det har hänt så mycket men det finns nog folk som klickar in på sidan ibland och blir lite sura varje gång eftersom jag inte upptaderat..

Visst har det hänt lite små skit under tiden men det är inge viktigt eller intressant..
Just i denna vardagen så känns det mest som att man bara sitter och väntar med spänning på att telefonen ska ringa och dom ska säga att jag fått en lillebror. Men han verkar tycka om att ligga och mysa i mammas mage så vi väntar fortfarande. Men vi håller tummarna på att allt kommer gå bra. Han ska då heta pontus och Pontus mår jätte bra och växer så det knakar i magen. Det är lite värre med mamma som har haft väldigt höga värden dom senaste veckorna men barnmorskorna har bra koll på henne så det kommer säkert gå jätte bra. Men spänningen sitter i varje dag faktist så nu vill jag bara att han ska komma ut så man får pussa på lillgosen.

Det har hänt lite mer tråkiga saker den senaste tiden som gör att man är väl inte på jätte bra humör varje dag. Men man är ju bara mänkslig och livet är livet. Skulle det inte hända saker runt omkring en så skulle man ju ha ett fruktansvärt tråkigt liv skulle jag tro.. Men men jag lever och trampar på även fast det kanske går ett steg bakom ibland ist för frammåt så är det bara att kämpa på..

Just nu så försöker jag hålla humöret och piggheten uppe, sitter nämligen och väntar på att Rikard ska komma hem från sitt födelsedagsfirande nere på stan då han fyllde 22 år igår :) Så fort han kommit så blir det nog tokdäcka i sängen och imorn kväll så inväntar jobb. Hoppas verkligen att december månad rullar på fort. Jag är så trött på den här månaden så det är helt sjukt. Det är så mycket födelsedagar och sen julafton och nyår.Det känns som att den månaden är lika lång som tre månader tillsammans.. Förlåt jag är jätte negativ till de men jag tycker faktist att jag har mina skäl till det så jag tänker fortsätta med det :)

Näe nu ska jag ta och hitta på någe roligare :)

RSS 2.0