23 Juni

Det är en riktigt het dag idag och som grädden på moset så körde vi sista flytt lastet idag och svetten bara rann.. Men det är riktigt skönt att vi är klara med det nu iaf så nu är det bara städningen kvar och det kör vi igång med imorn.

Midsommar helgen var riktigt jävla skiit kul, ångrar verkligen ingenting faktist! Tack alla för att vi tillsammans gjorde den så bra.. Orkar inte riktigt skriva om hela helgen just nu..
Nu är det malmamarknaden att se fram emot och det ska också bli riktigt kul faktist! Fast det är ju ett litet tag kvar..

Just nu så sitter jag och väntar på min kära syster.. Tänkte gå till stattsparken och köpa oss en varsin glass och sätta oss och glassa.. Sen ikväll så blir det jobb och imorgon också..
Nu ska jag ta och göra mig iordning


Sovtimmarna??

Nu är kl snart halv sex på morgonen och jag har fortfarande inte gått och lagt mig.

Nu är det så här att jag är lite lite in love i en kille och idag tog jag det stora stora steget till att berätta det för han.. Puhh vad jobbigt det var men jag tänkte det kan ju inte bli värre än vad det redan är, men iaf så fick jag nobben fast på ett fint och snällt sätt så det kändes bra. Men till alla på Harrrys nu har jag gjort det iaf hahaha.

Ja som sagt kl är snart halv sex och här sitter jag och väntar på något som jag kanske igentligen inte ska vänta på men jag är ju som jag är.. Jag är glad nu men just nu kan jag faktist inte svara på om det är en bra ide eller om jag kommer ångra mig. Folket runt omkring mig som vet lite mera om det här kommer säkert inte gilla det och dom kommer framför allt inte vänta sig att det här kunde hända hahah det blev som en stor chock för mig också faktist..

Men nu ska jag kolla lite på tv och se vad som händer

Adjöö


17 Juni

Har precis vaknat efter en lång tupplur efter en god middag. Det var riktigt skönt måste jag säga och den behövdes då jag jobbade natt den natten som var och sen upp tidigt idag och sen ska jag jobba den natten som kommer nu också. Så den låna vilostuden var mer än behövlig för att klara av att jobba inatt.

Snart vankas det midsommar. Fick ett inlägg av Denise för nån dag sen på face som det stod "GusGus. jag hoppas du varken jobbar eller har andra planer på midsommar för då ska du va med mig" Hahaha jahaa tänkte jag. Men självklart så sviker jag inte min vän så på fredag morgon kommer Agnetha och hämtar mig så snäll som hon är och sen bär det av till Fornbo sen blir det att stanna där hela helgen. Sköönt att komma hemifrån lite. Så jag ser fram emot en jätte bra helg med massa trevligt folk och massa skratt. Nicee.

                                     osfkjölsdd

13 Juni

Den här veckan har gått väldigt fort, det är redan lördag och jag ska inte jobba ikväll :( Jag mådde jätte dåligt inatt och hade feber, inte ett dugg kul. Har haft feber på nu på dagen också men har bara legat och sovit hela dagen så nu börjar det kännas lite bättre. Och jag hoppas vekligen att det känns ännu bättre tills imorn för jag vill inte vara sjuk, det är de värsta jag vet. Annica var så snäll och kunde ställa upp på att ta mitt pass idag. Tack!

Som sagt så har jag bara legat i min säng idag och kommer nog ligga här hela eftermiddagen. För ikväll så ska jag försöka ta mig hem till min kusin Sanna för en film/mys kväll och bara ligga och slappa och vila. Ska sova kvar där för att sen göra henne sällskap upp till Arlanda imorn för att hämta upp sin kompis. Så det blir upp jätte tidigt imorn och åka en liten biltur. Men det är bra för då hinner jag vila upp mig i bilen. Great.

Igår så jobbade jag i entren på Harrys och fy fan va kallt de va och kiss nödig var jag som bara den. Efter flera timmar så fick jag äntligen springa in på toa och då kunde jag slappna av betydligt mycket mera, det var nog det skönaste jag gjorde igår, kissade.! ¨

Studenten var förra helgen och det var riktigt kul måste jag säga. Bästa dagen på länge.
Först firade vi min syster som tog studenten, det firades med massa god mat och dricka. Sen blev det av till Harrys med Hanna,Tes och Fia. Det var riktigt kul.
Nu ska jag bädda ner mig ännu mera och kolla om det finns någe bra på tv
                                                  sfsad

                                                 opjpl


2 Juni

Nu börjar studenten närma sig, den är redan på lördag och vi kommer dra igång redan på fredag och förbereda så mycket som vi kan.. Det kommer bli en kanon dag. Och jag hoppas verkligen på bra väder också. Visst det kanske inte behöver vara skinande sol och 30 grader varmt men huvudsaken är att det inte regnar som det gör idag.


Det har hänt lite saker runt omkring mig på senaste tiden så jag hinner inte riktigt med, Och sen har jag jobbat för det mesta också.. Förra veckan på Torsdagen så ringde min mamma mig på kvällen när ja stod på jobbet för tredje gången. Och jag svarade som vanligt och undrade vad hon ville, då berättade hon att hon var med barn att jag skulle bli stora syster igen. Tårnarna bara spruta och alla i köket stod och glodde på mig och fattade ingenting. Men jag blev bara så glad att jag inte kunde hålla mig. Så hon är i 4 månaden nu och allting känns fruktansvärt bra..
Sen i fredags så ringde mamma igen och berättade att morfar har fått åkt in på akuten. Han hade någon slags infektion/blodförgiftning i prostatan och det var tydligen jätte allvarligt.
På lördag så åkte dom flesta kusinerna och Erik, Fanny jag och Josse på cirkus, mamma kunde dock inte hänga med för morfar hade blivit sämre så hon åkte till han ist.. Det var jätte kul på cirkusen men fruktansvärt varmt, men det var helt klart värt att åka dit och kolla..
På söndag fyllde min mamma år så vi samlades alla hemma hos henne och åt god mat och pratade. Och sen skulle vi ju självklart kläcka ut den goda nyheten om den lilla. Alla vart jätte förvånade och glada och Annika grät en liten skvätt såklart..
Under hela den här helgen så skulle jag vart ledig men självklart så fick jag jobba både fre lör, men det var kul det också.
Igår så låg jag och sanna hemma hos vickan hela dagen och bara solade, det var riktigt skönt. Alla fick färg till och från. Sen åkte vi till tuna och skulle shoppa lite. Jag hittade ett par byxor, skor och en studentpresent till Josse. Tack tjejer från igår.
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder på tiden som gått

                                           Jag Sanna Vickan                     Hampus

                                          .         

                                                                                     SOLA
               
                         


                          

Blir kvällens bild Onsdag den 27, Studentfest på harrys. Den kvällen bestod utav ren tråkighet, Spyor, upphittade kondomer, Tio kr i driks. Satt bara och drack cola och rökte och kollade på att dyngraka studenter.

RSS 2.0