Valborg!

Natten till idag var verkligen inte bra. Rikard jobba natt så det var bara jag och Ebba. Ebba vaknade varje timme från tolv till tre och var ledsen. Ingen aning om vad det kan bero på! Men tog henne till min säng till slut och då sov hon jätte bra hela natten och väckte mig kl sju imorse :)
Nu har hon precis ätit frukost och ligger och leker och jag ska dricka kaffe sen ta och köra igång här hemma!
Det blir lite städ dag och sen ska jag göra iordning maten vi ska ha med oss ikväll. Kl tre åker vi hem till mamma och efter det vidare ut till landet där vi har en egen brasa på tomten! Så det kommer bli en bra dag tror jag :)

ö.kljöjhk

Valborgs helg!

Ebba sov jätte bra i sitt rum inatt. Gick upp vid fem och matade henne fast jag tror faktist att hon hade nog inte behövt den maten för hon åt så lite innan hon somnade om! Gör ett till försök inatt så får vi se hur det går :)
Sen sov hon till halv åtta :) Fick nästan en chock hon brukar alltid vakna runt sex! Så det var ju också jätte skönt!
Nu har hon precis ätit lite gröt och ligger och leker i sitt rum :)
Idag tänkte vi gå ner på stan en sväng och sen så fyller svärfar år så dit ska vi åka i eftermiddag och fira honom :)
Nu ska jag ta och dricka upp kaffet sen göra mig iordning :)
Ha en bra dag!

Ebbas rum :)

Nu är vi klara med hennes rum och vi är riktigt nöjda :)
Nu kommer lite före och efter bilder!

Före ( ber om ursäkt för bildkvaliten)
fdh         v bb      ujtsdftg      Klicka på bilderna för större!

Efter
efgyh      kijutjh        uhyt
Vi köpte
en matta
två lampor
en rosa hängare som man kan ha leksaker i
väggdekorationer
en taklampa
hylla
överkast
två ljulyktor
och en blomma med kruka
oxh lite annat till oss men det var de Ebba fick i sitt rum

Det enda som ska fixas nu är att måla om hennes säng till vit. Men det tänkte vi vänta med tills vi har vart på Ullared för att se om dom kanske har lite bättre pris på målarfärg :)
Men annars så känner vi oss faktist jätte nöjda!
Nu ska jag mysa i soffan med Rikard och lite frukt. Ebba sover sen halv sju idag :)

Shopping!

JUst nu så sitter Ebba i sin gåstol men är inte riktigt allt för nöjd, lite tråkigt att hon riktigt inte når ner till golvet så hon kan ta sig fram men hon växer väl till sig nån gång :)
Jga dricker mitt morgon kaffe och vi ska snart göra oss iordning för att åka till nya Ikea :) Det ska bli kul och se hur det ser ut. Enda man har hört om det är ju att det är riktigt stort och det hoppas jag :)
Förresten köpte ju strumpbyxor åt Ebba och jag förstår inte varför dom sitter så konstigt. Spelar ju ingen roll vart jag köper dom, domn ska alltid sitta konstigt. Fast dom här satt ju extremt konstigt även fast det är 62-68 och hon har ju börjat kunnat haft 74 nu så jag tycker ju inte dom ska vara så stora! Sista gången jag köpte strumpbyxor på cubus!
Nu ska jag ta och busa lite med hjärtat sen göra oss iordning för färden :)

ert
Har hittat tummen att suga på :)

djf

Hon är ju bara för söt :)

Idag har det vart shopping på Tuna park med mina två ♥.. Hittade en hel del till Ebba och Rikard men dock bara ett par leggings och en tunika till mig men jag är lika glad för det :)
Köpte bla en solhatt, strumpbyxor, klänning och en tjocktröja till Ebbis och R hittade badbyxor en skjorta och en vår jacka! Så nu tänkte vi hejda oss tills vi ska till Ullared om två veckor, längtar jätte mycket och den här gången kanske man hinner titta runt i hela affären då vi ska sova kvar där och hinner shoppa i två dagar ist för en :)
Ebba kommer då sova hos sin farmor och farfar! Känns lite taskigt att vi lämnar henne där för att kunna shoppa mer så vi får plats med allt i bilen. Men men jag får gottgöra henne sen när hon blir äldre ;)
Nu har jag precis trampat på cykeln i en halv timme och svetten bara rinner så tänkte faktist hoppa in i en dusch nu!

Ha det bra!

Härliga påskhelg

Vi har haft en jätte bra påsk helg men mycket god mat och träff med familjerna. Och vädret har ju vart riktigt bra. Kan knappt förstå att det bara är april om det är riktigt sommar värme ute, så underbart :)

Idag är det dock lite sämre men det gör absolut ingenting för då kan jag och Ebba vara inne och mysa och städa utan att känna skuld till att inte vara ute i solen! Men det blir nog en promenad sen efter lunch :)
Just nu ligger skruttisen och sover, hon har vart vaken sen sex och pratat och skrattat konstant, lilla hjärtat!


szdfsf


Vilken härlig dag det har varit, vi åkte u...

Vilken härlig dag det har varit, vi åkte ut till kollonin i vilsta idag. Rikards föräldrar har stuga där så vi passade på att slå på grillen och njuta av solen. Efter slapp dag där så for vi hem och tog det lugnt i någon timme innan vi svirade om till fin kläder och här sitter vi nu i bilen på väg till Rikards moster för lite kalas firande. Kom hungriga hade dom sagt och det kan jag allt säga att jag är, toppen dag :)


Stora planer

Inför lilla Ebbis namncermoni. Det kommer bli jätte bra tror jag och har även fått förslag på låt och sitter och lyssnar på den just nu och jag tror det kommer bli grymt bra. Får rysningar redan nu och förstå hur det kommer bli då :) Mitt lilla hjärtebarn ska få en riktigt bra dag då och jag ser verkligen fram emot det :) Men först blir det en tripp till ullared för att inhandla det mesta till festen :)
Idag har vart en riktig slapp och tråkig dag. Har känt mig riktigt seg och trött idag. Så det har bara blivit att köra några maskiner med tvätt sen en liten promenad men Ebba. Men det har vart riktigt skönt ändå. Imorgon så står det städag på schemat för i helgen får vi finbesök och det ser jag fram emot :)

Har haft en riktigt trevligt hel dag idag ...

Har haft en riktigt trevligt hel dag idag :) åkte ut till Ida och hennes två barn idag vid tio tiden och sen kom även hemort bror med familj så totalt så var vi fyra vuxna och och fem barn och det kändes kan man säga men det var skönt att ebba sov en lång stund på dagen och vaknade bra till att Rikard kom dit :) nu blir det soffmys med familjen och imorgon blir det att träffa sanna vickan och ida men sina barn så det ska bli riktigt trevligt :)


Söndagmorgon!

Sitter här med mitt morgonkaffe i handen och Ebba sover fortfarande(?) Jag får liksom inte riktigt ihop det med tanke på att hon somnade sju igår kväll och vaknade bara en gång inatt och ville ha mat men ändå så verkar hon jätte trött och sover fast klockan är halv tio. Bara hon inte är sjuk med feber eller nått men då borde man väl ändå märka någonting tex med lite gnäll eller nått tycker jag! Det ska bli intressant och se när hon slåt upp ögonen :)
Helt galet vad det är varmt ute, gick upp vid åtta och termometern visade tio plus grader fast inte ens solen är framme och lyser på. Hoppas att det är våren som är på väg nu och att den stannar nu vill jag inte ha mer kyla och snö!
Idag består dagen av söndagsstädning och lite besök senare i eftermiddag och jag tänkte även försöka ta en promenad senare ikväll :)

Mina små älsklingar! Kärleken är enorm!
kfh

RSS 2.0