30 Juli

Hejsan hejsan. Dom senaste dagarna har vi vart på lite shoppingturer och mer ska det bli :) Igår stack vi till Ikea med tanke på det tråkiga vädret, jag hittade massor med saker som vi behövde till bebisen. Dels än hel del sägkläder, täcke och sånt till den lilla spjälsängen så nu är sängen klar för användning :) Och självklart hittade jag massa annat roligt också!
Idag så har vi köpt en barnvagn, vi har ju kollat väldigt mycket i affärer och på blocket och det finns så sjukt mycket barnvagnar. Men det är två stycken vi alltid har fastnat för dels så var det babytravel milano, en väldigt liten och smidig vagn och den babytravel amstersdam och det fick det bli. Jag är mer än nöjd och det är så skönt att vi börjar få ordning på allt :) cfgdf
Såhär ser den ut, vi tog en brun just för att svart är så vanligt och brunt kan man också ha till både kille eller tjej.

Idag blir det jobb för både mig och R. Får vi se hur det går med min röst då jag fortfarande är tokförkyld och hostar som jag vet inte vad. Så det skulle inte förvåna mig om rösten är borta imorn! Men Men jag står ut :)
Ha en bra helg :)

25 Juli

Har haft söndags mys heeeela dagen, så otroligt skönt efter en ganska bra jobbhelg . Mycket folk kom trots det dåliga vädret, helt enkelt en bra helg.
Vi var hos barnmorskan i onsdags, fick ju dock boka om så vi fick den tiden då vi helt glömde bort den första tiden som var förra fredagen men det var inga problem :) Alla min värden och prover så super bra ut så jag skulle fortsätta som jag har gjort hittils. Riktigt skönt att höra så nu är det ca två veckor kvar till nästa besök igen :) Om sex dagar är 100 dagar kvar till förlossningen och 14 veckor kvar. Just nu tycker jag tiden börjar gå riktigt sakta igen men det beror nog på för att jag tänker för mycket på det och bara går och lägntar, så nu ska jag försöka komma på andra tankar i några veckor ;)

Såhär ser hjärtegullet ut just nu :)

tretre

21 Juli

Snart är denna månad också slut och vi kommer in i augusti då är det bara en månad kvar till vi får tillträde till våran lägenhet :) Ska bli så skönt att flytta.

Början på den här veckan var ju inte alls som alla andra, måndags kvällen tillbringades ute på gatan med allt blåljus. Idioten som sprängde bilen och även sig själv var man ju självklart tvungen att se. Helt jävla sjukt vad det finns idioter till allt.
Idag så håller jag på och gör iordning våran packning, i eftermiddag bär det av mot Hallstahammar för att bara slappa och bada :) Och innan vi åker så ska vi till barnmorskan eftersom vi helt totalt missade tiden i fredags. Så idag får vi lyssna på vårat lilla hjärta :)
Är du i vecka 25 och enbart 15 veckor kvar :)

10 Juli

Ibland suger det verkligen och gå in och kolla på sin egna blogg och se att man verkligen suger på att upptadera. Sorry.

Har precis kommit hem från ett entre pass på Harrys. Ljuvligt. Det finns verkligen idioter till allt och jag måste nog säga att innan jag blev gravid så hade jag ganska bra tålamod för idioter men nu så exploderar jag när dom jävlarna ska hålla på. Men men tur att man inte är gravid hela livet :)

Nu har jag gått in i vecka 23 och nu börjar tiden gå ganska sakta igen, så nu känner jag att jag skulle behöva en lite rusch med veckorna och kanske sitta här i vecka 38 och inte ha fattat vart alla dom veckorna har tagit vägen.
1 september så flyttar vi till en trea på bryggaregatan. Det ska bli Så sjukt skönt och jag längtar verkligen. För när vi har flyttat dit så är det inte långt kvar tills den lille får komma ut till världen :)

Jag måste nog skryta och säga att jag är nog den lyckligaste i världen :)

RSS 2.0