Vårvädret

Håller i sig än och jag hoppas det kommer fortsätta ett bra tag framöver.

Idag har Morris vart här och vi har vart på stan och traskat omkring och var och åt på Ming, riktigt gott. Sen tog vi en promenad till mamma för att få lite kaffe. Pratade lite sen drog vi vidare hem till mig.Slängde oss i sängen och kollade på film. Nu har hon precis åkt till Örebro. Känns tomt!

Imorn gäller det då är det fredag den 20, den dagen som jag längtat efter så länge, fast jag har ju igentligen väntat på hela helgen. Faan av kul det ska bli
Nu ska jag kolla klart BB sen sova


Vårkännslorna är på TOP

Har ju faktist inte skrivit här på vädigt länge och det är för att det har hänt så mycket annat runt omkring och att jag inte riktigt haft någon ork och lust till att skriva.

Nu känns det nästan som att våren är på väg men har hört rykten om att snön kommer komma en eller två gånger till och det vill jag verkligen inte. Nu vill jag att solen ska skina, graderna ska öka och fåglarna kvittra. Då mår iaf jag bra!

Igår blev det lite städa och sen var jag på en liten jobbintervju och jag fick jobber och kommer jobba mitt första pass på Tisdag, det ser jag fram emot. Det känns som att jag äntligen har kommit upp på fötterna igen så nu är det bara att köra utav bara faaan.

På  fredag blir det riktigt partaj. Då det är Dia Psalma med Denise och Sanna. Då blir det massa goda drycker och massa snack för att fira mitt nya jobb min och Denise vännskap och  för att jag har en underbar kusin. Så då jävlar smäller det. På lördag antar jag att jag kommer vara väldigt bakis och förmodligen inte kommer att vakna i min egna säng haha. Då kommer min kära syster som jag saknat så mycket och hennes kompis och lilla Franky. Dom ska vara här till söndag och vara ute och härja på Harrys på lördag kväll/natt och sen sova hos mig. Kommer bli trångt men det gör inger för jag vill mer än gärna att dom kommer och trängs med mig. Själv så ska jag jobba på lördag men det är väl tur det.

fbn

Det finns inge bättre än dom man har närmast om hjärtat.


Tisdag

Nu har jag städat och fixat och vart och handlat lite till fikat. Jag bakade ju igår men som jag trodde så gick det ju åt helvete. Den vart stenhård så den fick åka i soppan på en gång. Det var inge kul. Men då har jag iaf konstaterat att jag inte kan baka.
Det jag har kvar att göra är att gå upp med en tv bänk till vinden och sen damsuga och sen är jag klart med allting och dom kommer om två timmar så det blir ju jätte bra det här.
Och Sanna kommer med sin lilla bebis och det ska bli så kul att få träffa dom. Jag ska gosa med bebis så får dom andra fika haha.
Nu ska jag fortsätta.

En bra start på den nya veckan

Jag kan börja med gårdagen som då var söndag. Först så käkade jag Sanna och Maria lunch tillsammans och sen åkte jag Fia och Sanna till Ö&B och handlade massa saker som alltid går åt och är bra att ha och sen åkte jag och Sanna hem till mig. Jag hade sagt att jag skulle städa och hon ville jätte gärna hjälpa till. Vi gjorde precis allt i stort sett. Vi rensade varenda liten låda och alla garderober damsög,dammade och skurade och massa annat.Sen fick Sanna för sig att skriva en inköpslista på vad man kunde handla till lägenheten för att det skulle se lite bättre ut, och sen åka till Ikea för att handla det. Sen när vi hade städat klart så åkte vi hem till Mats och Maria och dom hade gjort en jätte god lassagne med en god sallad till. Efter maten blev det spelet Med andra ord, så det blev mycket skratt och flams i flera timmar.

Idag så gick jag upp skapligt duschade och gjorde mig iordning. Sen traskade jag ner till Harrys för att möta upp Sanna och sen hem ill dom. Hon ville så gärna åka till Ikea och köpa det som hon hade skrivit upp till min lägenhet. Så det fick bli en biltur dit. Hon hade massa till sig själv och massa hit. Fattade inte riktigt igentligen varför hon gjorde det. Men det var ju som sagt hennes val. Sen åkte vi hem hit och fixade allting så nu är det jätte fint här och jag är nöjd. Ett stort tack.
Nu håller jag på och bakar men jag tror det kommer gå åt helvete med den choklad kakan. För imorn så ska jag ha gäster och det ska bli jätte kul. Så då tyckte framförallt Ida att jag skulle baka men jag tyckte också det. Ska ta ett litet smakprov sen och se om det blev bra annars så får jag gå och handla något annat imorn!
Nu ska jag ta och kolla på BB och sen sova så gott för jag är ganska trött. Och imorn blir det ännu mera städa och sen fika skitsnack och skratt med dom käraste.


Den underbara jobb helgen är här igen.

Min vecka har vart hemlös. Jag åkte till Ida Micke och Hampus i söndags var hemma en liten stund i onsdags och sen åkte jag tillbaka dit för att vara barnvakt åt Fanny på torsdagen och det gick jätte bra faktist. Hon hade vart lite sjuk och inte mått så bra men hennes feber hade gått ner när jag kom dit och hon mådde jätte bra så vi lekte hela dagen. Sen när Monika kom hem så gick jag över till Ida och Micke och käkade pannkakor. Mums det var jätte längsen jag gjorde det. Kom hem idag morse, åkte in vid halv sex när ida skulle till jobbet. Var vaken i några timmar och sen gick jag och la mig med tanke på att jag ska jobba inatt så jag sov ända till kl ett så nu är jag pigg och glad och kommer att orka jobba hela natten.

Som vanligt så ska jag jobba hela helgen, men det är lika kul som vanligt. Ska bara ta det lugnt hela dagen idag här hemma och fixa och dona lite.Senare blir det laga något gott till middag och börja göra sig iordning.


Ändrade planer

Hann bara vara hemma någon timme sen ringde Ida och då kom jag på att det är nog bättre om jag hänger med henne hem igen så slipper Monika köra fram och tillbaka flera gånger imorgon bitti för att hämta mig. Så nu är jag är och Jenny Sebastian och Lukas har precis åkt hem. Dom kom hit en sväng. Hade med sig max som vi käkade och sen fika och massa prat och bus bland ungarna. Nu är Ida uppe och nattar Hampus och jag ska nog slänga mig i soffan och slappa, känns som att det kommer bli en lång dag imorn faktist.

Barnvaktande,städa och lugnet hemma

Sen i söndags så har jag vart hemma hos Ida Micke och lilla Hampus. Det till anledning att jag inte har skrivt något! Kom hem imorse, åkte in med Ida imorse vid halv sex tiden eftersom hon skulle till jobbet då! Kom hem och la mig och sov och sov ända till kl tolv. Jag fattar inte riktigt hur jag kan sova så länge, men det ska det bli ändring på iaf i veckorna men sen på helgerna så jobbar jag ju natt och då måste jag vara hyffsad pigg på jobbet!
Meningen med att åka till Ida och Micke var att jag skulle vara barnvakt åt Hampus idag men det behövdes inte. Och självklart var jag där för att umgås med dom vuxna också.

Idag har jag vart och handlat och ska snart dra igång med att städa lite med tanke på att det blir så stökigt när man inte är hemma, jag tror fan det bor troll här som kommer fram och stökar ner när jag inte är hemma haha.  Sen ska jag bara ta det lungt, det är faktist skönt att vara hemma.
Monika ringde när jag var i affären och undrade om jag kunde vara barnvakt åt Fanny imorn för hon var tydligen sjuk och kunde inte gå till dagis! Och självklart  ställer jag upp, har ändå inte så mycket för mig förrutom att Morris skulle komma kanske men det fixar sig. Jag ska inte vara där hela dagen.

I helgen så blir det jobb som vanligt och lika kul som vanligt =) Nästa helg blir det att fira pappa också som fyller och helgen efter det är de Dia psalma och jag längtar som fan till det!

Nu ska jag börja städa lite.

ihkl
                                   Hampus
            
       ngdvn 
                               Fanny


RSS 2.0