Nu jäklar!

Ska det hända grejer  här, har börjat med nutrilett metoden och jag tror att det är något som kan passa mig. Jag ska dricka fyra stycken såna under dagen och äta en måltiden. Och måltiden ska ju då självklart inte bestå utav Mc donalds eller liknade uten tänkte för det mesta köra på sallad och variera det med lite olika sallader. Och självklart en jäkla massa motion också.
Dag 1 (idag)
Frukost nutrilett
cykling 30 min
lunch nutrilett
promenad 45 min
nutrilett
Sallad med en fläskotlett
nutrilett

Det tycker jag ser ut som en bra dag eller vad tycker ni? :)
Så nu ska jag fortsätta med det här hela veckan och se om det känns bra och gör det de så fortsätter jag självklart så kanske det blir beach 2011 :)

Ebba har vart jätte duktig idag och suttit själv (utan stöd) hur länge som helst och amn blir ju så otroligt glad när man ser alla hennes framsteg :)
dsgf

Mypysdagen!

Idag så har och kommer Ebba och jag ha en riktigt mysig dag hemma med bara lek mys och bus :)
Jag kände att det kan behövas att bara få vara hemma och ta det lugnt efter många dagar med fart och fläng. Och än så länge så trivs både hon jag med dagen :) Sen komma pappa Rikard hem och då sticker vi nog ibäg och storhandlar och kvällen erbjuder en riktigt mysig kväll med riktigt god mat, just nu är det underbart :)

sf <3

Söndagens tråkigheter fyller verkligen sin...

Söndagens tråkigheter fyller verkligen sin närvaro idag och jag hatar det. Jag ligger fortfarande kvar i soffan som jag Har gjort hela morgonen och ebba somnade precis, min Lilla tös! Och jag lovar er att snart kommer bilderna och inläggen att flöda jag ska skärpa mig ordentligt :) Puss och kram / ebba och Issa.


Hjärtegull

Det finaste på jorden just nu är såklart min lilla Ebbis och min finaste Sambo. Kärleken är enorm till dom.
Just nu ligger Ebbis och sover hon kom hem för cirka två timmar sen, hon har nämligen sovit hos sin farmor och farfar och det hade gått jätte bra. Hon sov som en stock hela natten och det glädjer mig att hon är lika snäll borta som hemma och det är ju en tecken på att hon trivs :)
Nu tror jag hennes period har gått över lite för hela den här veckan har hon bara velat haft mat en gång på natten ist för en tre fyra gånger och sen ger hon mamma en ordentlig sovmorgon och brukar vakna runt nio tiden. Riktigt skönt att det har släppt faktist men nu får vi väl se när det kommer tillbaka.
Hon har även börjat få äta smakportioner av olika sorsters mat och hon älskar det hon är ett riktigt matvrak och det dröjer nog inte länge till hon äter hela portioner.
Jag kan inte förstå att hon nästan snart är ett halv år. Det är bara två månader kvar och fortsätter vi i den här farten så är vi nog snart där :)

ty85
Här är en bild på matvraket :) Tror nämligen att det är gröt hon har ätit där.

Söndag 03/06

Lite blir SÅ stor
fgh
I magen sista graviditetsveckan

xfgh fd

Nån vecka gammal

sf

Tre månader gammal

Tiden går så fruktansvärt fort och om en vecka är hon redan 4 månader :)

Idag står det dop på schemat för lilla Viggo och sen har ju Ebbis namnsdag så då ska vi hem till hennes farmor och farfar och äta mat senare ikväll. Kommer bli en riktigt trevligt söndag :)

gfh
Ebba och Viggo :)

RSS 2.0