-

Dagens fövåning
Ebba vaknade sju imorse och somnade om igen vid nio. Tiden rusa iväg och vid tolv började jag undra om hon verkligen levde där inne. Av min stora förvåning och fundersamhet så vaknade hon klockan TVÅ. Från nio till två sov hon som en stock. Vi hade lagt henne på sidan/lite halvt på magen, så hon sov väl bra på det sättet. Höll på och dö när Rikard tog upp henne för att pågrund utav att hon hade legat på sin högra ansikshalva så var kinden och ögat JÄTTE svullet så det såg inte ut som hon hahaha gud jag skrattade så jag nästan kissade på mig. Men vad hände liksom!
god natt!

Livets framtid

Ju mer jag tänker på det ju mer besviken och trött blir jag på mig själv. Här sitter man fet som en flodko och bara önskar att man kunde tappa några hundra kilon men gör jag nått åt det?! NEJ! Så varför i hela friden blir det såhär. Dumt att jag bara tar arslet ur vagnen och uppnår det målet jag vill och så kanske det kan bli beach 2011 eller ska jag gömma mig i vassen ett år till!?! Börjar ju faktist trivas där men det vore ju kul att få upptäcka lite nytt!
Näe nu jävlar ska det hända grejer här!

Nu ligger jag och ebba och myser i soffan ...

Nu ligger jag och ebba och myser i soffan och hon bara pratar :) är så otroligt mätt efter lunchen hemmagjord sallad och vitlöksbröd blev det och jag är riktigt stolt över mitt verk :) tvättdag och ebba mys består denna dag av, mycket mer varken orkar jag eller har lust med. NU ska jag försätta prata med Ebbis :)


Hemmalivet

Kan ibland vara underbart men vissa dagar så jäkla trist så man vill bara springa in i väggen och tuppa av i några dagar.
För att inte få den känslan så är planering av dagarna största prioretet. promnader, fika men vänner och umgås med kära sambon är dom sakerna som oftast händer. Ibland tar jag mig i kragen och gör rejäla storstädningar. Inte för att det behövs alla gånger men det är ju skönt att det luktar lite gott inne på toan istället för bajsblöja. Och att tvättkorgen för en gång skull är lite halv tom istället för full av kläder med spyor.
Jag älskar det.
Planering av framtiden är också ett nuvarande projekt. Plugga? jobba? mammaledig? what to do?!
Det som känns bra just nu är att Rikard blir pappa ledig i höst och jag skaffar mig en ordentlig utbildning och hoppas på en jävla massa jobb efter det. Men ingenting är fastställt än så jag får fortsätta gå med det i tankarna.
Idag händer det inte så mycket, har ju fått lite spelmani av någon konstig anledning så för några dagar sen beställde vi lite spel och jag hoppas dom flyger ner i brevlådan idag så kan jag underhålla mig med det menads lilltjejen sover sin superlånga vila. Vädret är fint så i eftermiddag sticker vi nog ut och drar vagn!


Sötis bild på¨min underbara dotter

fdgfd

Åå vad soffan är skön idag :) hade faktist...

Åå vad soffan är skön idag :) hade faktist plan på att kanske ta en promenad idag men det här snön gör mig galen det lockar inte alls att gå ut nu. Förhoppningsvis så kanske det slutar lite senare så man kan ta en kvällspromenad. Är skit seg även fast jag vaknade och var så utvilad som man bara kan bli då min fina dotter sov hela natten utan att vilja äta :) så jäkla skönt. Nehe ska väl slita mig upp härifrån och göra lite nytta innan lillen vaknar :)


Sömntutan

Har en liten sömntuta som ligger i sin säng och har inte vaknat för natten än, såhär har det vart i några dagar och äter vid sex sju sen sover hon till tio elva och jar har alltid vaknat runt åtta nio och kan verkligen inte somna om fast jag gärna skulle ha velat det. Så nu sitter jag här ännu en morgon och väntar på att hon ska vakna :)

Jag säger bara en sak, jävla skiit snö vad jag hatar den. Det förstörde min dag helt. Hade ju faktist tänkt gå ner till stan tänkte bla se om jag hittar lite kläder och lämna tillbaka två tröjor jag köpte häromdagen och sen äta lunch med Rikard. Men jag vette fan om jag är så sugen på det längre. Så det visar sig.
Imorgon så är jag och Rikard och hans föräldrar bjudna hem till min mamma på mat det ska blir jätte trevligt och äntligen så kan ajg få busa med min lilla busbror. Så det ser jag verkligen fram emot. Det är mycket som händer den här månaden och jag vettefan hur jag ska hinna med allt men nästan varje helg är fullbokad får ha min egna tid och mys på vardagarna ist :)
Det jag ser mest fram emot just nu är den 26 när vi ska åka och hälsa på Adrian, fy fan va jag saknar honom. Men snart, snart så får jag träffa han :)

Nu ska jag passa på att plocka undan lite här hemma innan lillsnuttan vaknar :)

RSS 2.0