Det går inte så bra för mig att måla! Gav ...

Det går inte så bra för mig att måla! Gav mig verkligen faan på att det skulle vara klart innan lördag men som vanligt så skjuts det upp gång på gång! Satte mig nyss för att iaf hinna klart den ena delen och det gjorde jag och imorgon så hoppas jag på att hinna måla den andra så jag kan plocka ihop och göra iordning där inne (före och efter bilder kommer sen) Idag var vi på ikea och köpte oss en ny datastol då den andra gick sönder hittade även lite annat som alltid :) häromdagen fick vi är hem ebbas matstol svan of sweden och är riktigt nöjd med den :) på fredag blir det grappa och lite party och imorgon grillning hos fina vänner :) nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe :)


Nu är första omgången färg klar så nu avva...

img_9306 (MMS)

Nu är första omgången färg klar så nu avvaktar vi till imorgon med att köra andra lagret och sen ska det nog vara klart :) rikard klev precis innanför dörren, han och ebba gick ut och gick en sväng och hon somnade på vägen så nu ligger hon i vagnen och sussar sött :) ikväll blir det taco och film mys med hjärtat :)


Idag efter frukosten så tog vi en sväng me...

Idag efter frukosten så tog vi en sväng med bilen och handlade en hel del saker, bla list som man sätter i sladdarna i då ebba är en jäkel på att hitta alla sladdar och drar i dom, målarfärg med tillbehör så nu är det fullt ös med att måla ebbas växasäng! Vi fick den och det var i vanligt brun färg så nu ska den bli vit som allt annat :) tog nu en liteb pause med mat och bus då ebba vaknade för en lite stund sen :)


Ebbaskrutten bara växer och växer, idag va...

Ebbaskrutten bara växer och växer, idag var vi hos bvc och hon väger hela 10kg :) det första anna sa var hon verkar gilla mat va haha det syns :) nu slappar vi i soffan alla tre! Gjorde lax potatis och romsås till kvällsmat och det slank ner massor även hos ebba :) så hon får en matlåda imorgon :) i helgen är det kräftskiva i örebro som gäller och syster och hennes kille kommer hit och har ebba över natten :) hoppas det går bra för alla tre! Mycket mer än så har vi inte planerat! Nu är det någon som är trött här så ska väl se om man kan få henne att somna :)


RSS 2.0