25/9

Idag är det alltså Fredag och det innebär jobb för mig.Jippii! Har sett fram emot den här dagen och det är bara på grund utav en sak, och jag kan säga att det är inte riktigt jobbet. Så jag hoppas att det kommer bli en bra kväll. Imorn är jag ledig och då hoppas jag på att Bassooo kommer ner och umgås med mig. Det vore as nice, dock så har hon ju inte riktigt bestämt sig än men jag hoppas verkligen att hon kan komma. För övrigt i helgen ver jag inte riktigt vad som händer. Det får väl visa sig framöver. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning =)

Sjuk?!

Både igår och idag fram mot kvällen så har jag börjat kännt mig jätte hängig, trött, frussen och febrig. Somnade tidigt igår och det kommer jag nog gör ikväll med. Tror jag kommer tokslockna efter att jag skrivit klart inlägget. Allt går inte riktigt som jag tänkt mig. Ibland vill jag bara ge upp men inte den här gången. Jag ska fan står på mig och visa vart jag står, vad jag kan åstakomma och att jag har båda fötterna på jorden. Jag vägrar visa mig svag. Helgen kommer bli givande,rolig,allvarlig,jobbig,ledsam. Men det kommer bli lätt som en plätt. Snart är det måndag och då sitter jag säkert här igen och mår skit bra. Natti Natti

23 september

Onsdag. Fasiken det är snart helg och lönehelg till och med. På fredag så ska jag jobba och det ser jag fram emot för jag ska jobba med DIG.Ååå det ska bli riktigt kul men jag kommer nog va nervös som bara den. Sen är det lördag,Antinge så kanske Carro kommer hit och umgås/Festa. Eller så vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Har precis vaknat och solen skiner där ute. Underbart. Ska ta och dricka en kopp kaffe nu sen gå ut och sätta mig i solen och bara njuta av det lilla som finns kvar av sommaren.

Kan du

Så kan jag.. Och det ska jag bevisa med stolthet!

Höstmörkret närmar sig.

Tisdag 22 september. Nu börjar hösten ruggig och kall. Och vintern börjar närma sig mer och mer. Tycker det är lite mysit men kan nog inte säga att jag riktigt längtar. Tycker mest julen är stressig och kaosig. Då nästan hela min familj och släkt fyller år. Och detta år så kanske man får sig en liten lillebror på julafton också! Idag har vart en givande dag. Har sökt jobb, börjar bli ganska rastlös på det här nu. Tvättat sjukt mycket kläder. Rensat bland mina kläder och plockat iordning. Och snart ska jag ställa min och diska och fortsätta springa upp och ner för trapporna. Senare ikväll blir det att mysa ner sig i soffan med en kopp te och macka. Have i nice day.

RSS 2.0