Magbild

RÄTT

Kommer ett bättre inlägg senaste med mer bilder :) Så såg magen ut för en veckan sen :)

Bulgarien

Sista dagen hemma i sverige :) Imorgon kl 04:00 åker vi från lägenheten till Arlanda sen är vi framme i Bulgarien runt lunch :) Ska bli så sjukt skönt att komma bort ett tag. Veckan som vi är borta handlar bara om oss tre, vi ska bara njuta och ha det skönt :)
Idag så ligger Rikard och sover då han jobbade natt och slutade sju imorse. Ska ta och väcka han om en och halv timme för kl tre ska vi på visning på en lägenhet vi är intresserade av och sen kl halv sex är det ännu en visning på lägenheten dörren mittemot oss och den är också väldigt intressant så det ska vi nöjas oss med sista dan i sverige, och självklart ska vi packa och fixa det sista så det bara är att slänga sig i bilen imorgonbitti :)
Jag har redan packar min väska hyffsat ska bara lägga ner lite mr kläder som hänger på tork just nu, sen får jag väl hjälpa Rikard att packa sin väska :)

Det ska bli så skönt att vi hinner göra något bara vi två innan lilla gullungen kommer till världen, lite jobbigt är det att iinte veta vad det är för jag skulle gärna vilja säga han eller hon men nu tror vi att det är en liten Ebba men det visar sig :)

Ha en bra vecka för det ska vi ha ;)

16 Juni

Det var ett tag sen man upptaderade men jag har kommit på varför och det är nog för att det inte har hänt spec mycket på senaste tiden.
Vi har vart mycket ute hos rikards föräldrar då dom har flyttat ut till sommarstugan så vi har haft tillgång till deras hus. Ultraljudet har vart och det var helt sjukt underbart att se. Så skönt att veta att den mår bra, men vi fick tyvär inte veta vad det är för kön. Det ville inte riktigt ligga stilla utan låg och rörde sig konstant så det var väldigt svårt att se och även bilderna vart inte så bra på grund utav det men jag har gjort en liten beskrivning så jag hoppas ni förstår hur den ligger :) Har även fått hem spjälsängen och bilbarnstolen nu så vi håller på och målar för fullt, för sängen ska nämligen bli vit. Jag har alltid velat ha en vit säng och ist för att köpa en nu när vu kunde få en så kunde vi ju lika gärna måla om den. Just nu ser det iaf riktigt bra ut :)
Den här veckan blir det bara att vara hemma och städa, fixa och dona inför resan. På Tisdag sticker jag och Rikard till Bulgarien och tänker bara slappa och bara vara vi i en vecka, hur skönt som helst ska det bli :) Och nej alla som undrar det är inte farligt att flyga när man är gravid det enda man ska tänka på är att inte flyga senare än vecka 32 då det kan finnar risk för att man får föda i ett annat land. Så för min del är det absolut ingen fara. Har fått den frågan tusen gånger så det är väl lika bra att tala om det :) Är nu i vecka 20 halva tiden har gått, helt sjukt :) Allting känns jätte bra och nu börjar man verkligen känna sig gravid, magen växer så det knakar :) Underbart.

Här kommer bilderna på vårat lilla hjärtebarn :)

sdg

yr


Längtan och lyckan

Om två veckor sticker jag och hjärtat till Bulgarien :)
Idag är det ultraljud :)

RSS 2.0