Moi Moi

Nu är jag här igen pigg och glad men dock lite förkyld och dåsig men det är väl sånt man får leva med!
Dagarna och veckorna bara rasar förbi så jag hinner knappt med faktist. Snart kommer vi in i den ljuvliga sommarmånaden så då får vi väl se hur svenska skit sommar vädret kommer bli det här året. snart är det Josses studenten, det är något som jag verkligen ser fram imot även fast det kommer bli två jätte tunga och stressiga dagar så kommer jag ändå att älska dom två dagarna. Bara så ni vet så kommer jag stå och grina runt tre tiden på St eskils skolgård så försök inte få kontakt med mig då. Hahaha

Ikväll ska jag jobba och det ska bli sköönt som bara den faktist.
Och det bästa av allt med den här dagen är att min två hjärtevänner kommer idag och ska supa sig under bordet hemma och mig och sen komma ut och härja på mitt jobb och sist men inte minst DOM ska ligga och åla sig i min säng halva natten också! Men jag älskar dom för det. Jag hoppas att dom kommer få en skit bra kväll här.

Dom senaste dagarna så har det precis kännt som att jag haft en innastående förkylnind i kroppen som bara har kommit ut lite grann och det känns som att vilken morgon som helst så kommer den bryta ut ordentligt och den dan längtar jag inte till kan jag tala om. Det räcker med det lilla jag redan har, bara det är jobbigt.

NU ska jag ta och städa och göra mig iordning innan dom två kommer och innan jobbet så får vi väl se hur mycket röj det blir på Harrys ikväll!

Det var på tiden.

Har som sagt inte skrivit här på länge och tyvär så har jag ingen bra ursäkt till det. Har bara inte haft lust eller ork och sen är man väl lite glömsk!

Har inte varit hemma så mycket den senaste tiden, har nämligen varit hos Ida, Micke och Hampus som tydligen har blivit mitt andra hem. Har vart lite barnvakt och bara varit där ute och tagit det lugnt och det har vart otroligt skönt. men nu kommer jag nog vara hemma ett tag och känna att jag faktist har ett eget hem.

Med jobb och sånt så är det lite segt, just nu hoppas jag på att få mer timmar på Harrys och se om jag kommer klara mig på det under sommaren. Annars så är väl allting som vanligt.

Igår så var det Valborg och det blev en väldigt rolig skön och lugn valborg, med massa skratt och god mat.
Var ute hos Maria och Linus med hela gänget och alla tjejer är mammor och jag var den enda som inte är det haha det kändes lite konstigt. Vi käkade tacos och sen åkte vi ner till brasan och kollade och sprang efter alla ungar. Sen åkte vi hem till Maria och Linus igen och drack lite kaffe och sedan blev det hemgång. Var väl hemma runt halv tolv och det var jätte skönt.
Idag så har jag städat lite, tyckte att det behövdes. Sen komemr Morris förbi på en kopp kaffe innan hon skulle fara hem till Sparre. Och efter sju tiden så går jag hem till min kusin för en ännu mysig kväll med grillning och mys. Är ledig idag, fast jag känner att jag lika gärna hade kunnat jobba. Men imorn så jobbar jag och jag längtar  faktist till det =)
Jag säga redan nu fast helgen inte är slut än att jag tror det här kommer bli en jätte bra helg. Ha träffat massa folk och pratat av sig lite och lugn och skön utan alkohol och lite jobb. Och framför allt fint väder. Underbart!




                                         


RSS 2.0