Tiden försvinner

Nu var det ett bra tag sen som jag skrev här, och det är verkligen inte med meningen. Jag har haft lite fullt upp senste tiden och sen har jag knappt vart hemma någonting.

Har börjat jobba och det känns bra, Men det har inte riktigt kommit igång än.Men jag hoppas riktigt mycket på att få jobba mera framöver.
Sen jobbar jag varje helg och det suger ganska mycket. Men nu har jag lyckats tagit ledigt till på lördag förhoppningsvis. För på lördag blir det riktigt jävla party. Och kanske på söndag också lite beroende på hur man mår och så. Men jag hoppas iaf på en väldigt trevlig och rolig helg faktist.

Tiden bara rusar iväg tycker jag. Jag hinner inte riktigt med i datumen och dagarna. Känns ganska overkligt att det snart är sommar och att det är så fint väder redan. Jag tyckte inte det var längesen som det var vinter.

Igår så storstädade jag här hemma och blev inte riktigt klar så jag tänkte fortsätta idag så jag blir klar. Vid fyra tiden så kommer mamma och då ska vi tvätta fönstrena och byta gardiner. Det ska bli kul att få lite nya gardiner. Har ingen aning om vad det är för några,Mamma köpte dom på Ikea. Men tydligen så tyckte hon att dom var så snygga så hon ångrar att hon inte köpte några till sig själv.
Nästa helg så är det firande av Carro. vet inte riktigt hur det kommer bli för just den helgen är det tatueringsmässan i Nyköping som vi ska på. Men jag hoppas att det löser sig så jag hinner med båda, för jag vill jätte gärna gå på båda.
Och snart så tar min syster studenten och det ska bli riktigt kul, det är något jag ser fram emot.


Nu ska jag verkligen ta och sätta igång med att städa, så det blir riktigt fint här hemma!


RSS 2.0