Jag vet ingenting just nu!

mitt huvud har tusen tankar men samtidigt står det still! jag kan inte tänka på vad jag igentligen vill med mitt liv! just nu känns allt helt jävla hopplöst och jag vill bara försvinna jag vill inte vara kvar! jag vill inte känna mer smärta inge mer svek jag vill bara sticka men jag vet inte vart! jag ger upp! det finns inge hopp mera det finns ingen framtid inga drömmar!

Jag är nog mera stark än svag

Jag stod med hjärtat i min hand, men du bara gick förbi. Om du vill kapa alla band så ska jag ge dig frid. Jag ska säga att jag förstår och inte ställa några kravoch öppna dörren när du går så du kan ge dig av! Jag vet att jag står, på egna ben på egen hand och du ska få se att jag kan ro i land. Jag har gått din väg steg för steg men du ska få se att nu går jag min väg! Jag tänker inte skriva brev och inte ringa på din dörr, det blev ju ändå som det blev ingenting är som förr! och om jag ringer dig nån dag så tror jag nog att du förstår då är bara för att jag vill höra hur du mår åå jaa jag vet att jag står, på egna ben på egen hand och du ska få se att jag kan ro i land. Jag har gått din väg steg för steg men du ska få se att nu går jag min väg!

Jag hittar nog hem till slut finner säkert vägar ut en liten bit av mig finns nog kvar hos dig. Jag är nog mera stark en svag nu går jag mot en morgon dag det kommer att gå bra JAG SKA LEVA LIVET!

Jag lovar jag ska inte

Jag har förstört så mycket nu så det är inte klokt! men nu ska jag faan ge mig jag måste annars kommer jag gå under!
Jobbade idag det var skiit skönt ist för att bara sitta hemma men nu ska jag vara ledig i två dagar men har frågat om jag får jobba på tis iaf hoppas jag kan det för jag har bara ångest utav att vara hemma imorn! men vi får väl se hur det blir! imorn ska jag iaf träffa Denise det ska bli roligt och skönt! pappa och pia kom förbi en väng idag också och lämnade lite pengar, det ären rikigt dålig månad det här inte när det gäller bara pengar utan med allt! hoppas juni månad blir bättre, jag vet att det blir bättre med pengarna iaf med tanke på att man får skattepengarna! så det blir nog bra! nu ska jag nog kolla lite på tv och sen sova :P

Säg mig var vi står

Jag vill ha en tro på det jag gör, jag vill ha en tro på mig! tankarna bara flyger omkring i huvudet! åkte till malmköping igår för jag kände att jag var tvungen att prata ur mig bara få ut all ilska och alla tankar och den bästa personen man kan göra det med det är med Denise henne kan man lita på till 100% och jag vet inte hur jag skulle ta mig till väga utan henne! jävligt skönt att vara hemma nu iaf det är så jävla pissigt väder så man blir ju nere utav bara det! var hos mamma ett tag idag också det var trevligt hon bjöd på mat och Madde vad där och vi lekte och hade skiit kul!image3Emma :)

RSS 2.0